25/09/2012
we hadden er een super vakantie, mooi en proper hotel. heel rustig in september, veel volk maar al wat oudere mensen of gezinnetjes met kleine kinderen. het eten valt goed mee, voor iedere smaak is er wel iets te vinden
zelf ben ik geen grote vleeseter en vis was er niet zo vaak, maar groenten zoveel verschillende salades en warme groenten , ook elke dag s'middags en s'avonds frieten en kroketjes te krijgen buiten aan de grill.ook gozlemes en turkse pizza's bakken ze daar bijna elke dag, desserts en fruit in overvloed.
het ontbijt was heel uitgebreid en lekker!!! de kamers zijn niet groot, maar voldoende .
de zwembaden goed onderhouden heerlijk, naar zee is het wel een eindje stappen tot aan het strand van 't hotel, je kan ook mee op bepaalde tijdstippen met het busje van 't hotel (zit wel vol) het strand is niet mooi, ligt er slordig bij. stukken strand van andere hotels zijn wel netjes onderhouden
er is heel veel te bezichtigen in de omgeving!
Apropiado para niños
10,0
24/09/2012
1e keer Side en hotel Dosi. Ik ben met man en kind geweest. Was echt super. Eten was goed en in buffetvorm. Elke avond zit er ook wat anders tussen. En voor ieder wat wils. Van pasta, friet, salade, soep brood etc. Heerlijk. Bediening en vooral Ismael zijn zeer vriendelijk. En helpen je zeer goed. Bedden op de hotelkamer lagen heel goed. Kamer wordt elke dag gedaan. Schone handdoeken. Babybedje aanwezig. 2 zwembaden en kinderzwembad zijn heerlijk. Veel entertaiment. Inderdaad wel duits gericht. Maar ze vertalen ook in engels. Film kijken, bingo, muziek. Er is iedere avond wel iets te doen. Overdag kun je mee doen met volleybal, yoga, waterpolo. Kinderanimatie aanwezig. Hamam is heerlijk. Minpunt is de medewerker waarbij je foto's kunt laten maken. Deze reageren chagrijnig, hebben we dus niet gedaan. Airco kan op gezette tijden aan, dat vonden wij minder. Ook tegen onze zoon waren ze allemaal erg lief. Vanmorgen werden we om half 7 opgehaald en konden ook ontbijten.