Fecha de llegada
Fecha de salida
Personas
Desde € 29
La tarifa más baja de las últimas 48 horas.
¡Buscamos en todas las mejores webs de viajes para encontrar el precio más bajo!
Dosi****
403 evaluaciones
Evaluaciones Hotel Dosi****
Side kumköy Yolu, TR-07330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Hotel Dosi ha obtenido 8,0 sobre 10, basado en 403 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Hotel Dosi**** y otros datos útiles para tus vacaciones en Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun. Además puedes encontrar 292 Fotos de vacaciones de Hotel Dosi**** en Zoover. Puedes ver 1 Video de Hotel Dosi****. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en Turquía. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Mediterráneo. Compara Hotel Dosi**** con otros alojamientos en Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun.
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Dosi**** / Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

8,1
8,3
7,9
8,3
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Fam. con niños , May 2013
"Wij gaan zeker terug"
a.v.egteren
9,0
15/05/2013 Wij hebben genoten van de vakantie in Hotel Dosi.
Het is een gezellig niet al te groot hotel.
Niet nieuw maar wel schoon en netjes.
De mensen zijn erg vriendelijk en de animatie top.
Onze dochter van 9 vond het super, ook al is het soms met handen en voeten nederlands (ze proberen het wel!)
Het eten was goed elke dag wel wat anders in het buffet en was er wat op kwam er snel nieuw.
Afstand tot de zee is ca. 10 min. en de winkelstraat nog geen 2 min. Het oude centrum is met een heerlijke wandeling langs de zee met drie kwartier te bereiken maar met een dolmus ben je er binnen 5 minuten voor 1 euro. Wij gaan zeker terug.

Fam. con niños , 2013
"Ontzettend gezellig, maar wel zelf naar gemaakt."
Kristina
5,0
8,0
28/04/2013 De animatie focust zich vooral op de Duitse toerist wat jammer is voor de Nederlandse kinderen. In het hotel is een fotograaf die foto's maakt op het strand. De foto's zijn echt prachtig, maar kosten 5 euro per stuk. Tijdens de shoot was de fotograaf naar tegen de zoon (8jr) van mijn vriend. Hij begreep niet wat de fotograaf wilde. De man kon geen geduld opbrengen om ons het hem uit te leggen. Wanneer wij de foto's gingen ophalen was de fotograaf weer ongeduldig. Wij moesten een selectie maken uit de foto's. Veel tijd om na te denken had je niet en bij twijfel werd de foto direct verwijderd. Na veel aandringen hebben wij 12 foto's genomen. Het personeel was over het algemeen vriendelijk op een enkele na, maar dat houd je altijd denk ik. Toen ik de kamersleutel vergat, wilde ik bij de receptie om een reservesleutel vragen. De baliemedewerker lachte vriendelijk en schold mij in het Turks uit tijdens zoeken naar de sleutel! Niet wetende dat ik dat versta.

Fam. con niños , Abr 2013
"Gezellig en leuk hotel"
Eraa
9,0
14/05/2013 Wij zijn afgelopen donderdag terug gekomen van 12 dagen Hotel Dosi.
Het is een gezellig en leuk hotel, niet te groot. De kamers zijn ruim, mooi en schoon. Het eten is prima, hoewel er misschien iets meer afwisseling zou mogen zijn. Het zwembad was netjes en schoon, met antislip tegels erom heen. Het zwembad beneden wordt met name gebruikt door kinderen en animatie, boven is het rustiger. Let op... als het hotel vol is, moet je echt voor 7 uur al een bedje reserveren aan het zwembad.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Gebreken werden netjes opgelost en ze staan altijd voor je klaar bij vragen e.d.
Animatie was voornamelijk op Duitsers gericht, terwijl er hoofdzakelijk Nederlanders waren.

Het hotel ligt net achter de hoofdstraat, maar de winkelstraat ligt meteen om de hoek. Naar het oude centrum is ongeveer 4 km, goed te lopen langs zee en anders ben je er zo met de dolmus (1 euro pp)

Wij (gezin met 2 kinderen van 8 en bijna 7) hebben er een hele leuke tijd gehad.

Los mejores precios y ofertas de última hora para Hotel Dosi**** en:

Fam. con jóvenes, Abr 2013
"Genieten in Hotel Dosi"
W.R. Akkerman
9,0
05/05/2013 Net terug uit Side, Hotel Dosi. Heerlijke vakantie gehad en volop genoten van zon en zeker van het hotel. Wat een verwennerij en wat een super hotel. Niet te groot maar van alle gemakken voorzien. Misschien niet het meest luxe hotel maar een fantastische sfeer en wat was het personeel hulpvaardig en vriendelijk... een dikke 10!!! Alles keurig verzorgd en wat een heerlijk eten, volop keus en heerlijk vers. Kamers schoon en keurig qua schoonmaken, elke dag. Schoon zwembad, genoten van de hamam alhoewel dit ws uitgebreider is in een dorp/stadje. Side is mooi maar uiteraard toeristisch. Prachtige omgeving met veel bezienswaardigheden.
De temp. was zeer aangenaam (tussen 35 en 42 gr.). Mannen laat u scheren in Side bij Prestige... een ervaring op zich en uitgebreid, voor 6 euro. We komen zeker terug in Turkije en ws ook in Hotel Dosi, dit smaakt naar meer! Kortom, wij vinden Dosi een aanrader. Wij hebben een zoon van 20, qua animatie hebben we niet veel zicht. Op het oog was dit oké!

Con mi pareja, Sep 2012
"Niet nogeens."
mattie
5,0
8,0
07/10/2012 Hotel overwegend duitse gasten,personeel vriendelijk. Nette kamers. Uitstekend eten, ligging waardeloos. rommel opstraat. Tip voor het strand, ga naar de boulevard recht over steken,tussen hotel in aanbouw door. Dan rechtuit heb je een prive strand, voor iedereen. Netjes en met bediening.Nog geen 10min.lopen. Dosi strand is een rotzooi, ouwe rommel geen bediening. Voor ons niet meer, maar voor gezin met kids oke. Animatie savonds waardeloos, wel wordt er veel gedaan voor kinderen.

Fam. con jóvenes, Sep 2012
"Uitstekend hotel"
l.greving
7,0
03/10/2012 Goed hotel. Vooral als je niet in een groot resort wilt verblijven. Alles wordt keurig onderhouden en schoongemaakt. Eten prima. Geen vervelende russen. Zwembad schoon en goed van temperatuur. Personeel vriendelijk maar iets gereserveerd.
Wat wel opvalt dat ook ons een kamerruil werd voorgesteld: naar een familie kamer. Bleek voor ons een prima ruiling.
Ligging is wat minder(ligt niet aan een boulevard of strand) maar wel rustig en met de dolmus en taxi,s zijn prima te reizen.
De hamam in het hotel was wat summier.De fotoshoot van de huisfotograaf goed maar de man was wel wat humeurig toen wij niet zijn hele pakket af wilden nemen a 200 Euro.
Van het eigen Dosi strand hebben we geen gebruik gemaakt.
Kortom;fijne vakantie beleeft in dit uitstekende hotel.

Amigos, 2012
"Vriendelijk personeel"
Rikie
8,0
19/09/2012 we hebben een fijne vakantie gehad maar enkele minpunten de bedden waren niet optimaal je kon de spiraal voelen als je erop ging liggen strand niet goed aangegeven toch een eind lopen voor je er bent om het hotel rommelig na vermoeide reis geen hulp met koffers ophalen als je uit de bus stapt

Con mi pareja, Sep 2012
"Super"
lydia vanhoucke
9,0
25/09/2012 we hadden er een super vakantie, mooi en proper hotel. heel rustig in september, veel volk maar al wat oudere mensen of gezinnetjes met kleine kinderen. het eten valt goed mee, voor iedere smaak is er wel iets te vinden
zelf ben ik geen grote vleeseter en vis was er niet zo vaak, maar groenten zoveel verschillende salades en warme groenten , ook elke dag s'middags en s'avonds frieten en kroketjes te krijgen buiten aan de grill.ook gozlemes en turkse pizza's bakken ze daar bijna elke dag, desserts en fruit in overvloed.
het ontbijt was heel uitgebreid en lekker!!! de kamers zijn niet groot, maar voldoende .
de zwembaden goed onderhouden heerlijk, naar zee is het wel een eindje stappen tot aan het strand van 't hotel, je kan ook mee op bepaalde tijdstippen met het busje van 't hotel (zit wel vol) het strand is niet mooi, ligt er slordig bij. stukken strand van andere hotels zijn wel netjes onderhouden
er is heel veel te bezichtigen in de omgeving!

Fam. con niños , Sep 2012
"Super hotel. Gaan we zeker nog een keer terug"
Jolanda Koedam
10,0
24/09/2012 1e keer Side en hotel Dosi. Ik ben met man en kind geweest. Was echt super. Eten was goed en in buffetvorm. Elke avond zit er ook wat anders tussen. En voor ieder wat wils. Van pasta, friet, salade, soep brood etc. Heerlijk. Bediening en vooral Ismael zijn zeer vriendelijk. En helpen je zeer goed. Bedden op de hotelkamer lagen heel goed. Kamer wordt elke dag gedaan. Schone handdoeken. Babybedje aanwezig. 2 zwembaden en kinderzwembad zijn heerlijk. Veel entertaiment. Inderdaad wel duits gericht. Maar ze vertalen ook in engels. Film kijken, bingo, muziek. Er is iedere avond wel iets te doen. Overdag kun je mee doen met volleybal, yoga, waterpolo. Kinderanimatie aanwezig. Hamam is heerlijk. Minpunt is de medewerker waarbij je foto's kunt laten maken. Deze reageren chagrijnig, hebben we dus niet gedaan. Airco kan op gezette tijden aan, dat vonden wij minder. Ook tegen onze zoon waren ze allemaal erg lief. Vanmorgen werden we om half 7 opgehaald en konden ook ontbijten.

Amigos, Sep 2012
"Goed hotel"
Kyra Ricker
7,0
23/09/2012 Goed hotel, bed lag wat hard spiraalveren kon je voelen.
Hotel ligt verder dan 700 meter van het strand, de plek waar je als gast van het Dosi hotel moet liggen is rommelig, chaotisch en vies.Was ook erg slecht aangegeven waar je moest zijn als je niet met het busje meeging.
Personeel in het hoetel is aardig, gelukkig werkt er ook een nederlandse jonge vrouw(Eva) die je indien nodig goed kan helpen.
Buiten het hotel is het rommelig, dit is overigens overal zo.
Het eten was goed, en met liefde geserveerd.
Jammer dat wanneer je aankomt niemand je helpt met je koffer.( komt niet gastvrij over).Kamers zijn netjes schoon en de straal uit de douche is fantastisch!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 siguiente

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos te resultan más molestos durante tus vacaciones?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información