Evaluaciones Camping Duinzoomhoeve

26 evaluaciones
Evaluaciones Camping Duinzoomhoeve
Middenvliet 7, 1787 PN, Julianadorp aan Zee
Camping Duinzoomhoeve ha obtenido 8,1 sobre 10, basado en 26 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Camping Duinzoomhoeve y otros datos útiles para tus vacaciones en Julianadorp aan Zee. Además puedes encontrar 12 Fotos de vacaciones de Camping Duinzoomhoeve en Zoover. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en Países Bajos. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Holanda Septentrional. Compara Camping Duinzoomhoeve con otros alojamientos en Julianadorp aan Zee.
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Duinzoomhoeve / Julianadorp aan Zee. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

26 evaluaciones para Duinzoomhoeve

26 evaluaciones
8,3
8,7
7,9
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Fam. con niños , May 2013
"Strand, tulpen en ruimte"
jodanw
7,0
19/05/2013 In de meivakantie 2013 een week gekampeerd met vrienden. Beiden hebben we kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. De kinderen hadden direct de skelters, trapauto's en speeltoestellen gevonden, dus konden we rustig de voortent opzetten. Rustig, welliswaar met windkracht 5. We stonden op een plek direct aan het tulpenveld. Bij aankomst was dit veld nog groen, maar in de loop van de week zag je de kleuren opkomen. Prachtig. Dankzij het mooie weer zijn we 4 dagen naar het strand geweest. Dit is ongeveer 15 minuten lopen vanaf de camping met kinderen. Neem eventueel je fiets mee aan de hand als pakezel of als zitplek voor de kleinsten. Als je van vliegeren houdt, zit je hier op een goede plek. Windscherm aan te raden. BBQ terras is een gezellige plek.Het sanitair is schoon. We komen zeker een keer terug op deze camping, het uitzicht is uniek. En we hebben diverse Marine oefeningen op zee vanaf het strand kunnen zien. Mary is een pittige Noord-Holandse die zuinig is op haar spullen.

Fam. con niños , May 2013
"Perfecte boerencamping voor een gezin met kinderen"
gezin met 4 kindere...
9,0
20/05/2013 Redelijk dicht bij het strand, zijn we hartelijk ontvangen door de boerin mary. We hadden een geweldig plek met uitzicht op duinen en de bloemvelden. Het sanitair was keurig en er was gedacht aan kleine details, zoals de krant en verse eieren. Ook de kookplaats was een geweldig idee, en als het weer iets warmer was geweest hadden we vast een pizza gebakken in de pizzaoven. Van onze kinderen hoefden we de
camping niet af. Ze hebben zich prima vermaakt met de skelters.

"Dit nooit nooit meer"
Lilian
3,0
12/05/2013 Vreselijk hier!
Slecht en vies sanitair. Wc papier is standaard op en word niet vervangen! Schoonmaak is 1x per week!! 2 toiletten en 1 pispot voor 20 plekken is echt te weinig! Wifi zeer slecht! Geen bereik!
Vriendelijkheid kennen ze niet. Nors is eerder op zijn plek.
Prijs kwaliteit slecht, je moet €0,50 voor de douche betalen. Als je er bij kan want de automaat hangt op zeker 2 meter hoogte! En dan kan je genieten van een koude douche met af en toe een warm straaltje. Verwarming is er maar staat nooit aan! Niet fijn bij nachtvorst en dan een koude douche zeer kindonvriendelijk! Wat ook niet kind vriendelijk is, is het harde rijden van de tractor. Al ben je een nacht niet aanwezig je betaald het volle pond incl toeristen belasting. Kortom een afrader! Niet heen gaan. Voor het strand hoef je het ook niet te doen want dat is zeker 20 minuten doorlopen. Er word gelogen op de site!!

Fam. con niños , Sep 2012
"Heel gastvrij"
Familie Does
7,0
21/10/2012 Wij sliepen in de hooiberghutten samen met onze vrienden uit Zwitserland. Heel gezellig en leuke hutten die van alle gemakken zijn voorzien. We hebben bij de boerin aan tafel gegeten. Wat een feestmaal werd ons voorgeschoteld! We hebben er echt van genoten en komen zeker nog een keertje terug in het voorjaar, zodat we ook van de mooie bloemenvelden kunnen genieten

Fam. con niños , Ago 2012
"Heerlijk !!!"
Rob
8,0
22/08/2012 Deze camping is prachtig gelegen dichtbij zee en tussen de bollenvelden. Voor de kinderen is er geen betere plek denkbaar voor een heerlijke vakantie ! De gastvrijheid van de boerin is geweldig en het sanitair dik in orde. Als gast heb je echt het idee dat er moeite is en wordt gedaan jou een fijne tijd te bezorgen !

Fam. con niños , Ago 2012
"Supercamping"
Niek
8,0
18/03/2013 ideaal verblijf gehad in een van de blokhutten. kan het met veel plezier aanraden. lokatie ook perfect en zeer gastvrij onthaal. table d'hote eten een aanrader, erg lekker en gezellig

Con mi pareja, Jul 2012
"Gezellig, goed verzorgd"
Peter en Astrid Her...
9,0
06/08/2012 Het is een gezellige mini camping met zeer goed verzorgde plaatsen. Het gras leek wel een biljartlaken. Het sanitair was erg schoon en zag er prima onderhouden uit. Voor de kinderen werd erg veel gedaan. Veel speeltoestelen en skelters/fietsjes. Een aparte stalling voor de fietsen in een loods. Prima. Verder was er ook nog een aparte plaats waar je gezellig een vuurtje kon stoken en was er een pizza oven/bbq. De eigenaresse was erg vriendelijk en behulpzaam. Verder hebben wij van het ontbijt gebruik gemaakt. Dit was erg goed verzorgd. Meer dan ruim voldoende, zelfs was er zelfgemaakte jam. Heerlijk ontbeten. De eigenaresse bakt iedere ochtend verse broodjes. Hele goede service. De afstand tot de zee was hemelsbreed 200 meter, maar je moest wel een stukje omlopen/fietsen om daar te komen. Maar niet echt een probleem, alhoewel een fiets of karretje dan wel handig is. Het strand is mooi, honden kunnen er vrij lopen. Ook op de camping mochten honden komen. Al met al een super goede camping

Con mi pareja, Jul 2012
"Een geweldige camping .,."
gerdie amelink
8,0
23/07/2012 dit is een camping erg geschikt voor gezinnen met kinderen,.er zijn veel leuke speeltoestellen ,balance bikes trekkers en een stuntfiets. erg rustig en met een erg mooi uitzicht over de bollenvelden.
ook kun je er erg lekker eten bij de boer aan tafel de boerin kookt de lekkerste gerechten en allemaal van streekprodukten,een echte aanrader.

Fam. con niños , Ago 2011
"Helemaal goed!"
J. Buik
9,0
16/08/2011 Wij hebben een wat korte periode met onze kleinkinderen bij Jan en Mary op de camping vertoefd in de hooiberghut.
Ons advies! Gewoon doen ,daar krijg je geen spijt van

John en Wilma Buik

Fam. con niños , Jul 2011
"Leuke camping"
yvonne
8,0
22/07/2011 We hebben er afgelopen week een paar dagen gestaan. Echt een mini camping, niet zoveel plekken, dus niet massaal. Voor de kinderen waren er leuke speeltoestellen en er stonden skelters die ze mochten gebruiken. Voor de douches moest je een 50 cent muntje gebruiken, maar daar kon je een ruime tijd voor douchen. Het sanitair was prima.
Wel 1 minpuntje: wij werden `s ochtends al om 07.00 uur gewekt door tractoren die naar de bloembollenvelden reden. Dus `s avonds maar vroeg naar bed...
Is wel voor herhaling vatbaar.

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos te resultan más molestos durante tus vacaciones?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información