7,0
19/05/2013
In de meivakantie 2013 een week gekampeerd met vrienden. Beiden hebben we kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. De kinderen hadden direct de skelters, trapauto's en speeltoestellen gevonden, dus konden we rustig de voortent opzetten. Rustig, welliswaar met windkracht 5. We stonden op een plek direct aan het tulpenveld. Bij aankomst was dit veld nog groen, maar in de loop van de week zag je de kleuren opkomen. Prachtig. Dankzij het mooie weer zijn we 4 dagen naar het strand geweest. Dit is ongeveer 15 minuten lopen vanaf de camping met kinderen. Neem eventueel je fiets mee aan de hand als pakezel of als zitplek voor de kleinsten. Als je van vliegeren houdt, zit je hier op een goede plek. Windscherm aan te raden. BBQ terras is een gezellige plek.Het sanitair is schoon. We komen zeker een keer terug op deze camping, het uitzicht is uniek. En we hebben diverse Marine oefeningen op zee vanaf het strand kunnen zien. Mary is een pittige Noord-Holandse die zuinig is op haar spullen.
9,0
20/05/2013
Redelijk dicht bij het strand, zijn we hartelijk ontvangen door de boerin mary. We hadden een geweldig plek met uitzicht op duinen en de bloemvelden. Het sanitair was keurig en er was gedacht aan kleine details, zoals de krant en verse eieren. Ook de kookplaats was een geweldig idee, en als het weer iets warmer was geweest hadden we vast een pizza gebakken in de pizzaoven. Van onze kinderen hoefden we de
camping niet af. Ze hebben zich prima vermaakt met de skelters.
1,0
12/05/2013
Vreselijk hier!
Slecht en vies sanitair. Wc papier is standaard op en word niet vervangen! Schoonmaak is 1x per week!! 2 toiletten en 1 pispot voor 20 plekken is echt te weinig! Wifi zeer slecht! Geen bereik!
Vriendelijkheid kennen ze niet. Nors is eerder op zijn plek.
Prijs kwaliteit slecht, je moet €0,50 voor de douche betalen. Als je er bij kan want de automaat hangt op zeker 2 meter hoogte! En dan kan je genieten van een koude douche met af en toe een warm straaltje. Verwarming is er maar staat nooit aan! Niet fijn bij nachtvorst en dan een koude douche zeer kindonvriendelijk! Wat ook niet kind vriendelijk is, is het harde rijden van de tractor. Al ben je een nacht niet aanwezig je betaald het volle pond incl toeristen belasting. Kortom een afrader! Niet heen gaan. Voor het strand hoef je het ook niet te doen want dat is zeker 20 minuten doorlopen. Er word gelogen op de site!!