Fecha de llegada
Fecha de salida
Personas
Desde € 60
La tarifa más baja de las últimas 48 horas.
¡Buscamos en todas las mejores webs de viajes para encontrar el precio más bajo!
Freeland**
15 evaluaciones
Evaluaciones Hotel Freeland**
Marnixstraat 386, 1017 PL, Amsterdam
Sitio web oficial
Hotel Freeland ha obtenido 9,2 sobre 10, basado en 15 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Hotel Freeland** y otros datos útiles para tus vacaciones en Amsterdam. Además puedes encontrar 1 Foto de vacaciones de Hotel Freeland** en Zoover. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en Países Bajos. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Holanda Septentrional. Compara Hotel Freeland** con otros alojamientos en Amsterdam.
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Freeland** / Amsterdam. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

15 evaluaciones para Freeland**

15 evaluaciones
9,5
9,1
9,6
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Viajando sólo, Ene 2011
"Not a hotel but HOME ..."
Murat YANASIK
10,0
07/02/2011 What an exceptional location together with an exceptional atmosphere to have been created by both the wonderful owners Pasacale and Rick and the other staff working there.In the very way the concept HOME is differentiated from the "house".I can not possibly name this place a hotel due to the exceptional atmosphere reflecting the very spirit of the human being...
And on top of everything the location is exceptional being in the heart of it all...
Thanks for all the falks who had and still are creating such a wonderful setting for all the travelers...

Amigos, Mar 2010
"Aanrader!"
Suzan
8,0
27/03/2010 Genoten van een dagje Amsterdam. Geslapen in het Freeland hotel. Het hotel in twee woorden: gastvrij en netjes.

Fam. con jóvenes, Abr 2009
"Heerlijk 'casual' hotel"
fam van Olst en Ver...
7,0
8,0
18/05/2009 Prima kamers, hele aardige mensen, zeer relaxte sfeer, schone eenvoudige kamers, super ligging t.o.v leidseplein en binnenstad. Dichtbij alles en ook nog betaalbaar, dat vind je niet veel in amsterdam. Ondanks de herrie met koninginnenacht hoorde we daar in onze kamer niks van. Heerlijk geslapen.

Con mi pareja, Feb 2009
"Leuke plek en niet duur"
gerard
9,0
17/02/2009 Hotel Freeland is ons goed bevallen. De ligging is perfect en de bediening is vriendelijk en gezellig. De trappen zijn "Amsterdams" steil maar goed begaanbaar.

Con mi pareja, Ene 2009
"Gezellig hotel"
barbara
10,0
22/01/2009 wij vonden het een leuk, knus en gezellig hotel. de receptie is toegankelijk en biedt ruimte aan kleine tafels met stoelen om koffie te drinken en wat te lezen. Dvd en koffie en thee faciliteiten op kamer die ruim en schoon was. Leuke bediening, internationaal, tolerant en hulpvaardig.

Con mi pareja, Nov 2008
"Mensen eerlijk waar dit is gewoon top !!!"
Fam van Es
10,0
05/11/2008 Wij zijn dit weekend in Amsterdam geweest en hebben geweldig overnacht bij Hotel freeland.
Nadat we via het internet de keuze gemaakt hadden voor dit hotel belden we deze mensen met de vraag of onze kat met suikerziekte mee mag. We moeten hem 2 maal per dag medicatie spuiten.
Dit was geen enkel probleem. De ruime mooie schone kamer met ligbad ,TV ,DVD, ENZ, heeft ons veel rust gegeven . De geweldige bedden hebben deze rust niet verminderd.
Het aanwezige personeel is zeer behulpzaam en correct.

Kortom ..............Hotel Freeland................is een aanrader voor een ieder .

Con mi pareja, Sep 2008
"Ontzettend gezellig hotel"
jaap
10,0
26/09/2008 Leuk en gezellig tweesterrenhotel op het Leidseplein dus overal vlakbij. Heerlijk geslapen want net nieuwe bedden (kamer vier is een superkamer met tuin en patio!!) Goedlachse bediening en veel extra's.

Viajando sólo, Ago 2008
"Heel gezellig hotel"
joaquin
10,0
27/08/2008 Ik heb het prima naar mijn zin gehad in hotel Freeland. de eigenaren zijn uitermate vriendelijk en doen hun best je het naar de zin te maken met koffie, thee, plattegrondje en een gezellig praatje. De sfeer in het hotel is gewoon heel goed

Viajando sólo, Ago 2008
"Toppertje"
peter
10,0
11/08/2008 Wat een vriendelijke mensen. Hele fijne tijd gehad in hotel Freeland!!

Con mi pareja, Jul 2008
"Superschoon en helemaal niet te duur"
henk
10,0
10/07/2008 hoezo niet schoon? Ik heb in veel hotels hier in amsterdam ovrnacht en Freeland blinkt juist uit in schoonheid EN service... nog noit zulk leuk personeel en eigenaren meegemaakt... echt huiskamergevoel maar ja... daar moet je zelf natuurlijk ook wat voor doen...

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos te resultan más molestos durante tus vacaciones?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información