Evaluaciones Camping Reeëndal*****

24 mayo 2013

Reeëndal*****
9 evaluaciones
Evaluaciones Camping Reeëndal*****
Loener Schepersweg 36, 7371 EZ, Loenen (gld)
Camping Reeëndal ha obtenido 9,1 sobre 10, basado en 9 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Camping Reeëndal***** y otros datos útiles para tus vacaciones en Loenen (gld). Además puedes encontrar 16 Fotos de vacaciones de Camping Reeëndal***** en Zoover. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en Países Bajos. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Güeldres. Compara Camping Reeëndal***** con otros alojamientos en Loenen (gld).
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Reeëndal***** / Loenen (gld). Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

9 evaluaciones para Reeëndal*****

9 evaluaciones
8,7
7,2
8,3
9,4
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Con mi pareja, May 2013
"Heerlijke camping"
Ida
9,0
20/05/2013 Camping Reeëndal is een heerlijke, rustige camping midden in de bossen van de Veluwe. We hebben er heerlijk gefietst en gewandeld en 's ochtends wordt je wakker gefloten door de vogels. De service van het beheerdersechtpaar is top! We kregen ongevraagd uitleg over wandel-/ en fietsroutes + bezienswaardigheden, waar we supermarkten konden vinden, etc. incl. routekaarten. Het sanitair is erg mooi en ook erg schoon! In elke douche en bij elke wastafel hangt een doekje om dit ook schoon te houden; iedereen maakt hier ook gebruik van. Verder is er een ontmoetingsruimte waar je evt. tv kan kijken en een bibliotheek waar je boeken en folders met act. etc uit de omgeving vindt.
Kortom; aanrader voor iedereen die van rust, natuur, wandelen/fietsen houdt!

Con mi pareja, 2013
"Fantastische plek"
van Dis
9,0
09/05/2013 Heerlijk rustige camping waar je in de omgeving prachtig kunt wandelen en fietsen.
Sanitair heel schoon, en een eigenaar die beleefd komt vragen of alles naar wens is en je (indien nodig) helpt om je verblijf zo fijn mogelijk te maken.
Voor ons een Topper!

Con mi pareja, May 2013
"Mooie rustige camping"
schutte
10,0
11/05/2013 jammer van het weer maar de camping is netjes vooral het toiletgebouw super

Con mi pareja, Abr 2013
"Geweldige plek"
F.Rolvink
9,0
08/05/2013 Bijzonder mooi gelegen terrein midden in het bos. Geen lawaai van autowegen, heerlijk om te fietsen.
Een bijzonder behulpzame eigenaar . Je voelt je bij aankomst meteen op je gemak.
Bijzonder mooi en schoon sanitair, keurig voor elkaar.
Bij vertrek wordt je keurig geholpen door de eigenaar. Hij begeleidt je via de lange bosweg naar de uitgang en houdt het verkeer in de gaten.
Super !

Con mi pareja, 2012
"Prachtige camping, in de natuur"
Liesbeth en Jaap Ki...
9,0
27/09/2012 Onze algemene indruk van deze accommodatie is er een van grote waardering. De camping is werkelijk prachtig gelegen aan de rand van het bos. De plekken zijn zeer ruim, het sanitair is geweldig (met als het koud is vloerverwarming) en vanaf het moment, dat je de camping betreedt merk je dat de eigenaar, in alles behulpzaam wil zijn (als dat nodig is). De grasmat ligt er prima bij en de camping wordt aan alle kanten omzoomd door prachtige bomen, waaronder de blauwspar.
In de omgeving is het geweldig toeven. Vanaf de camping rechtsaf een wildrooster over en je zit in het bos waar je vaak wild kunt spotten.
Er worden gezellige samenkomsten georganiseerd met een iedereen, die daaraan behoefte heeft en op zondagmorgen hetzelfde, maar dan met een kopje koffie en eens per maand is er een barbecue.

Con mi pareja, Jun 2012
"Geweldige camping nabij de Posbank"
A.M. Vlot
10,0
30/07/2012 Deze camping is heerlijk om te vertoeven. Mooie ruime plaatsen van ruim 130 m2 en het sanitair: modern, goed en superschoon!
Ook voor camperaars zeer geschikt.
Je kunt komen en gaan op elke dag die je wilt.
De gastheer en gastvrouw staan altijd voor je klaar en doen graag wat extra's voor hun gasten, zoals het organiseren van een bbq of koffietafel.
Vanuit de camping kun je direct het bos in voor fietsen, wandelen of wat dan ook.
Een prachtige camping in een prachtige omgeving. Wat wil je nog meer.

Con mi pareja, Jun 2012
"Heerlijke plek voor natuurliefhebber"
vincent
10,0
25/06/2012 Ik heb hier genoten van de natuur omgeving en geur van naaldbomen. Een hele mooie camping! Het toilet gebouw en douches zijn altijd heel schoon en modern, een genot om gebruik van te maken. Het hele terrein is trouwens erg netjes, nergens afval oid. Ook goed vlak en mooi dicht gras om tent op te zetten. Veel wandel mogelijkheden. Tentjes krijgen ook relatief veel privé ruimte. Beheerder was altijd aanwezig en toegankelijk voor vragen, we konden zelfs stoeltjes lenen. Heb er een heerlijke tijd gehad.
Kind vriendelijk heb ik iets lager gewaardeerd omdat ik geen speeltoestellen heb gezien, maar ook niet naar gezocht en persoonlijk denk ik dat kinderen zich zonder ook wel kunnen vermaken, maar op zich lijkt me dit een camping meer voor de rust dus heb er weinig kinderen gezien, maar voor actieve gezinnen die natuur in willen is dit uiteraard ook een geweldige plek. Door t ruime grasveld zijn er veel spelletjes te bedenken om te doen lijkt me.

Con mi pareja, Abr 2012
"Fantastische camping"
MArcel en Suzan
6,0
9,0
29/04/2012 Fantastische camping met zeer schoon sanitair. Bovendien een geweldige ontvangst. De plekken zijn riant. De website geeft een zeer goed en eerlijk beeld van de camping. Wij gingen er naar toe om de nieuwe caravan te proberen, maar overwegen zeker om deze camping in het volgende voorjaar nog een keer aan te doen (mits het weer het toelaat)

Con mi pareja, Abr 2012
"Wilt u tot rust komen ga dan naar camping reeendal"
Margreet Houwaard
10,0
10/06/2012 Camping reeendal straalt een en al rust uit . U loopt of fietst zo vanaf de camping het bos in waar u elke dag wel wild kunt spotten.
Verder is er een mooi schoon toiletgebouw met vloerverwarming en gratis gebruik van wifi op de hele camping.
Het is s'morgens wakker worden van de vogeltjes.
De eigenaar en zijn vrouw zijn heel behulpzaam niets is hen teveel

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos te resultan más molestos durante tus vacaciones?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información