Selecciona una de nuestras webs internacionales
Feriebedømmelser
Fecha de salida
Personas
Desde
€ 79
La tarifa más baja de las últimas 48 horas.
¡Buscamos en todas las mejores webs de viajes para encontrar el precio más bajo!
472 evaluaciones
sobre
, basado en
472
evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Apart hotel Avra Beach Resort**** y otros datos útiles para tus vacaciones en Ixia. Además puedes encontrar 277
Fotos de vacaciones
de Apart hotel Avra Beach Resort**** en Zoover. Puedes ver 1
Video
de Apart hotel Avra Beach Resort****. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en
Grecia
. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en
Rodas
. Compara Apart hotel Avra Beach Resort**** con otros alojamientos en
Ixia
Menos texto
Un momento por favor ..
Proveedores
Billetes de avión
Reserva un hotel
Los mejores precios y ofertas de última hora para Apart hotel Avra Beach Resort*...
Minimizar
A:
Mostrar todos los aeropuertos en el mapa
RHODOS - DIAGORAS (9 km)
KOS - KOS (106 km)
KARPATHOS - KARPATHOS (145 km)
SAMOS - SAMOS (181 km)
SANTORINI - SANTORINI (242 km)
RHODOS - DIAGORAS (9 km)
KOS - KOS (106 km)
KARPATHOS - KARPATHOS (145 km)
SAMOS - SAMOS (181 km)
SANTORINI - SANTORINI (242 km)
Otro
Mostrar aeropuertos en el mapa
Hay que poner un aeropuerto de salida
Hay que poner un aeropuerto de llegada
La fecha de ida no puede ser posterior a la fecha de vuelta
Hotel booking
Consejos (0)
El tiempo
Apart Hotel info
Pregunta y respuesta (0)
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Avra Beach Resort**** / Ixia. Pero puedes agregar una.
¿Has estado en este alojamiento?
Evalúa tu también
7,9
7,5
7,7
8,3
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Mostrar todo
Viaje en grupo
(3)
Viajando sólo
(2)
Ordenar por fecha de visita
Ordenar por fecha de publicación
evaluaciones en idioma:
Fam. con niños , Abr 2013
"Geweldige vakantie gehad!!!"
Fam.Polak
12/05/2013
Net terug van 2 weken Avra Beach . heerlijk weer , lekker eten ,animatieteam was super goed zowel voor de kids als voor de volwassenen. S'avonds ook geweldige shows... het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam maken altijd graag een praatje. Over het eten zeker geen klagen!! smorgens vers gebakken brood(was nog warm) s'middags en s'avonds zeer gevarieerde gerechten van griekse gerechten tot een lekker frietje met hamburgers!! zwembad is prima. je kan ook in de zee gaan zwemmen maar helaas echt strand is er niet (kiezels)
Het hotel ligt aan een drukke weg maar eenmaal op het resort heb je hier geen last van. (ook niet van het vliegveld)
Aan de overkant van het hotel kan je de bus naar Rhodosstad nemen of een taxi ( vastgelegde prijzen)
kortom een prima vakantie!! De kids missen nu al het animatieteam!!! zeker een aanrader!!!!
Con mi pareja, Abr 2013
"Wij gaan zeker nog terug."
Martine Gielens
21/05/2013
Net terug van een 14-daags verblijf in hotel Avra Beach. Bij toeval hier beland omdat ons initieel gereserveerd hotel nog niet open bleek te zijn. In het begin hadden wij een niet zo goede indruk (kamers beetje bomvol met meubelen). Dag na dag echter leerden wij het hotel beter apprecieren. Eten was goed en voldoende afwisselend. Kamers zeer net. Bedden met goede matrassen. Ligging van het hotel zo direct aan het strand is toch wel de moeite. De meeste hotels in Ixia liggen aan de overkant waardoor je telkens een drukke straat over moet. Enige minpunten waren : te weinig stoelen aan het zwembad. Men had ons gezegd dat de stoelen aan het strand te betalen waren, door gebrek aan vrije stoelen aan het zwembad zijn we dan op de stoelen aan het strand gaan liggen, nooit heeft er echter iemand geld hiervoor gevraagd, misschien in het hoogseizoen ? 2de minpunt:weinig en altijd hetzelfde fruit.
Fam. con niños , Oct 2012
"Geweldig hotel"
h_van_beek37
29/10/2012
In oktober een geweldige vakantie gehad met drie jonge kids. Wie over dit hotel en met name het eten ontevreden is, zou eens thuis op zijn eigen bord moeten kijken, en vooral het door derden laten proeven. Elke middag en avond voldoende variatie. Ook was er vers fruit. Vriendelijk personeel dat de benen uit de kont loopt om het voor de gast zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Kamers zijn niet erg groot, maar je slaapt er tenslotte alleen maar. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Goed hotel, lekker eten en prijs kwaliteitverhouding is uitstekend te noemen.
Los mejores precios y ofertas de última hora para Apart hotel Avra Bea...
Minimizar
Hotel deals
Booking
Agoda
Lowcost Holidays
Trivago
Más proveedores
Con mi pareja, Sep 2012
"Een heerlijke plek in de zon"
corry filippo
29/09/2012
We hebben hier een heerlijke vakantie gehad met vriendelijk personeel,een gezellig animatieteam.En 3maal per dag heerlijk gevarieerd eten.
Con mi pareja, Sep 2012
"Mooie ligging maar veel verbeterpunten"
g.vissers
3,0
4,0
24/09/2012
sfeerloos,kleurloos en saai hotel,geheel is toe aan een grondige opknapbeurt,b.v parasols,ligbedden,betegeling,en diverse apparaten waaronder ijskasten en warmhoudapparatuur voor snacks.
eten is van matige kwaliteit,eenzijdig en soms onsmakelijk.
bediening is goed, restaurantchef houdt er een vreemd aanwijsbeleid op na.
Con mi pareja, Ago 2012
"Liever nooit meer!"
Danielle
2,0
29/08/2012
De accomodatie, gerust mooi goed gelegen aan het strand maar het centrum van Ixia stelt niets voor met de taxi naar Rhodos-Stad is €10,00 heen en €10,00 terug.. Het eten was niet te doen, wij zijn iedere avond heerlijk uiteten geweest. Het avondeten is slap vet en flauw. Het ontbijt is helemaal niets brood is harstikke droog en gewoon fruit heb je daar niet in de ochtend al het fruit in sap.
Om 24:00 uur gaat de bar dicht en kan je helemaal niets meer halen ook niet als je er voor wil betalen.
De tussendoortjes stellen weinig voor vierkant pizzatje wat al de hele dag in een warmhoudding ligt.
Voor de rest krijg je allemaal zandkoekjes chocolade en naturel.
Ik zeg k wil hier nooit meer heen ik heb in meerdere all inclusief hotels gezeten maar dit was echt de ergste die ik tot nu toe heb meegemaakt.
Het is geen aanrader
Con mi pareja, Ago 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar."
Babette
05/09/2012
Wij (mijn vriend en ik) zijn gisteren terug gekomen van 8 dagen Avra Beach.
De ligging is prachtig, hotel is direct gelegen aan een prachtig diep blauwe zee.
Wel moeten wij eerlijk zeggen dat het hotel in meerdere opzichten geen 4 sterren waard is. Een aantal tegels op ons balkon lag eruit, douche gordijn zaten meerdere bruine vlekken in, het putje in de douche was niet schoon en onder de bedden erg veel vuil en stof. Verder prima kamer, heerlijke bedden en heerlijk die airco!
Complimenten voor al het zeer vriendelijke personeel! Ze rennen zich uit de naad voor je!! Het eten was prima te doen, vrij veel varriatie, altijd wel voor elk wat wils.
Restaurant zag er prima uit. Het zwembad hebben wij geen gebruik van gemaakt daar de zee heerlijk was!
Er zijn inderdaad strandbedjes kapot maar dan nog kun je er even goed op liggen.
Wij vonden dit hotel zeer zeker de moeite waard en is dan ook zeker in onze ogen voor herhaling vatbaar.
Viajando sólo, 2012
"Super vakantie!"
Anne
28/08/2012
Wat een leuk hotel! Het eten is heerlijk. Het zwembad en de zee liggen vlak bij elkaar dus dat is ideaal. het is trouwens een prive strand dus dat is zeker een plus punt. Het animatie team en het personeel zijn heel vriendelijk. Er zijn altijd wel leuke activiteiten te doen voor jong en oud. Rhodos zelf is ook prachtig om door rond te rijden met de auto. Wij hebben een dag de oost kant gehad en de andere dag de west kant van het eiland. Het is zeker een aanrader.
Fam. con jóvenes, Ago 2012
"Super resort"
g jonker
22/08/2012
Wij hebben het verblijf bij Avra Beach hotel als super ervaren. Personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam nadat mijn man in het ziekenhuis terecht kwam. Eten was prima, iedere dag wel een ander soort groente en veel keus, ook fruit was aanwezig!! Kakkerlakken heb ik niet gezien. kamers werden iedere dag schoongemaakt en ook het resort was keurig.
Animatie was goed, ook 's avonds. Douches waren aanwezig bij de zee.
Sommige ligbedden waren stuk maar strechers waren er genoeg. Wij hadden deze reis geboekt bij touroperator en over deze organisatie zijn wij ook tevreden.
Amigos, Ago 2012
"Afschuwelijk!"
George Lijzenga
4,0
3,0
06/09/2012
Wij kwamen met drie personen na een lang jaar vol stress naar een hotel, hopend op wat rust en een leuke vakantie. Maar na het gaan naar Avra Beach moet ik zeggen dat ik liever thuis was gebleven.
Laten we beginnen met het ergste: het eten. Niet. Te. Eten. Niet verse gerechten met een hele scheut kruiden die echt niet bij het eten passen, geen fruit en veels te veel zout in het eten maken het allemaal vrijwel afgrijselijk.
In het hotel is er bijna niks: geen strandhanddoeken, geen fitness, kapotte strandstoelen, kleine kamers, afstandsbedieningen die niet werken, vieze beesten die je irriteren en nog veel meer. Je moet ook echt in het midden van de nacht opstaan om een strandstoel te bemachtigen, zo weinig zijn er.
Het animatieteam is op zich wel oké, maar de shows zijn verschrikkelijk flauw en de activiteiten zijn saai en vervelen. Verder is er niet veel te doen. De sfeer in het hotel is ook koud: het is allemaal zo kil en je wordt niet snel in de groep opgenomen.
Een vreselijk hotel.
Añadir información del alojamiento
Imprimir evaluaciones
Mapa
Consultar el mapa
Enlace de Zoover en tu web
Copiar el enlace de abajo
Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover
Información sobre Ixia
Tiempo Ixia
Mapa Ixia
Fotos Ixia
Videos Ixia
Pregunta y respuesta Ixia
Encuesta
¿Qué turistas europeos te resultan más molestos durante tus vacaciones?
holandeses
turcos
escandinavos
Ver resultados
¿Es Ud. el propietario?
Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.
Haz click aquí para más información