Evaluaciones Apartamento Ionian Arches***

143 evaluaciones
Evaluaciones Apartamento Ionian Arches***
Tzavros, GR-491 00, Gouvia
Apartamento Ionian Arches ha obtenido 8,6 sobre 10, basado en 143 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Apartamento Ionian Arches*** y otros datos útiles para tus vacaciones en Gouvia. Además puedes encontrar 150 Fotos de vacaciones de Apartamento Ionian Arches*** en Zoover. Puedes ver 1 Video de Apartamento Ionian Arches***. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en Grecia. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Corfú. Compara Apartamento Ionian Arches*** con otros alojamientos en Gouvia.
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Ionian Arches*** / Gouvia. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 siguiente

143 evaluaciones para Ionian Arches***

143 evaluaciones
8,5
7,3
7,7
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Con mi pareja, Sep 2012
"Een plek waar je je direct thuis voelt!"
Sonja Hoosbeek
9,0
09/10/2012 Prachtige ligging, mooi uitzicht!
Net even buiten het centrum, als je slecht ter been bent of een slechte conditie hebt, kun je beter voor iets anders kiezen.
Personeel was fantastisch, gezelig in de omgang en altijd tijd voor een praatje. Het eten was fantastisch, als je hier de hele dag wilt vertoeven, is dat goed mogelijk zowel ontbijt, lunch als diner...of een borrel!
Kamers ruim, alleen een extra laken/handdoeken wissel zou wat ons betreft geen extra luxe zijn met de behoorlijke temperaturen overdag en 's nachts.

Con mi pareja, Sep 2012
"Een hele fijne plek om vakantie te vieren"
Raymond en chantal
8,0
24/09/2012 Een fijne plek om te zijn vooral door de ongekende service van het personeel. Alles kan je vragen en bijna alles kan ook. Goede centrale ligging op het eiland (autotje huren is wel een aanrader). Voor het eten hoef je echt de deur niet uit. Het eten is zeer goed en met name de dag specials zijn aan te raden. De kamers zijn iets gedateerd... Maar ik denk dat dit wel een beetje bij dit soort plekken hoort.

Viaje en grupo, Sep 2012
"Gastvrije en ontspannende appartement,"
Fam.
8,0
10/01/2013 Ionian Arches is in eerste instantie een beetje te duur betaald. De appartementen zijn schoon maar verouderd. Badkamer met bad is wel aan een renovatie toe. Je doucht in bad maar het bad is niet groot en de douchekop hangt te laag.

Maar aan deze ongemaken raak je snel gewend als je open staat voor de gast vrijheid de het personeel. Angelo, Nicolas en Toni geven je echt gezellige familiare verblijf. Niets is hen teveel en heeft onze vakantie een stuk aangenamer gemaakt. Waar voor mijn dank.

Het stukje lopen naar Gouvia valt reuze mee en is goed voor de spijsvertering. Onder de vele keus uit de resaurantjes zitten er een aantal waar je, voor grieken begrippen, verrassend goed te eten krijgt. Bij Arrie's zijn echt verrast. O ja, het kiezel strand is zo heerlijk rustig. Super.

Con mi pareja, Sep 2012
"Wat een fantastische plek!!!!"
F.v.d.Meulen
9,0
23/10/2012 Wat hebben wij genoten!Wat een mooi eiland en wat een fantastisch appartement,prachtige ligging en mooi uitzicht.De hele dag word je verwend door Angelo,Nicolas en Toni niets is hun teveel gevraagd. Het eten is een aanrader,ze bereiden de lekkerste griekse maaltijden en de appeltaart van Angelos vrouw moet je echt geproeft hebben!!Het zwembad is schoon en er zijn genoeg ligbedden en parasols of schaduwplekken onder de prachtige palmbomen.De kamers zijn schoon en ruim en de airco werkt uitstekend.Wifi was in heel het apartement aanwezig en werkte prima!De kamers waren schoon en de handoeken werden geregeld verschoont .We hebben echt een prachtige vakantie gehad!!

Fam. con niños , Ago 2012
"Geweldige relaxte sfeer"
fam. tiebie
8,0
20/08/2012 Bij Angelo en nicolas ben je echt te gast, heerlijke sfeer, verzorgt kleinschalig hotel, prachtig uitzicht, zalig eten, beetje gedateerde kamers maar dat hoort nu eenmaal bij dit soort eilanden. Hotel is perfect vertrekpunt naar gouvia (10 min lopen), corfu stad ( 25 min met de bus), auto huren (doe dit via nicolas) en ga naar liapades om een bootje te huren en langs de westkust varen.

Fam. con jóvenes, Jul 2012
"Fantastisch, voor herhaling vatbaar!!"
Christine
8,0
25/07/2012 Ideale ligging, vriendelijke eigenaren. We zijn goed verzorgd niets was te veel.
Het uitzicht was voortreffelijk, zwembad prima, we kwamen niets te kort.
Naar Gouvia was het ongeveer 15 minuten lopen geen enkel probleem. Huur je een auto zit je snel in Ipsos wat een prachtige boulevard heeft. Een echte aanrader!!

Con mi pareja, Jun 2012
"Fantastisch"
Ans en Bert Peters
9,0
10/06/2012 accommodatie is gedateerd, maar denk dat voor griekse begippen ruim voldoende is. Lounge gedeelte en binnen restaurant ziet er wel perfect uit.
Geweldig uitzcht.
Personeel en eigenaar zijn geweldig. Ze doen alles om het je naar de zin te maken. Eten is gewoon perfect. en zeker niet te duur.Wil je graag de griekse keuken laten proeven. Schoonmaak om de dag.

Con mi pareja, Jun 2012
"Gezellig en gemoedelijk"
ilona en sjoerd
7,0
30/06/2012 We hebben 14 dagen een heerlijke vakantie gehad.
Het appartement was goed, de slaapkamer was schoon en voorzien van een prima airco. De mensen die het appartement beheren zijn gezellig, gemoedelijk en servicegericht.
Het eten was altijd lekker en heel betaalbaar. Het zwembad was zeer schoon, rustig en voorzien van voldoende ligbedden. Het strand was te voet minder goed te bereiken, maar wij gaven toch de voorkeur aan het zwembad, dus voor ons geen probleem.
Kortom een echte aanrader!!!!

Con mi pareja, May 2012
"HEERLIJKE PLEK !!"
Marlies en Hans
9,0
24/06/2012 Wij hebben genoten van onze vakantie in Ionian Arches. De zeer gastvrije Nikos, Angelo en Toni zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Ze bereiden heerlijke maaltijden, je kunt altijd bij hen terecht met vragen over bv. auto/ of scooterhuur, wat via hen goedkoper is dan als je het zelf regelt. Geen moeite is hen teveel .De appartementen zijn wat verouderd, maar ze zijn schoon, de bedden zijn goed en er is prima airco. Heb je veel kleding om op te hangen neem dan wat extra hangertjes mee. In heel het compex is er gratis WiFi en het werkt uitstekend. Het zoetwaterzwembad is heel schoon en er zijn genoeg ligbedden en parasols. Ook de palmbomen bieden heerlijke schaduwplekken. De lounge en het bar-restaurantgedeelte zijn prima en het eetterras is gezellig en heeft een prachtig uitzicht! Al met al een heerlijke plek waar wij zeker nog een keer naar toe gaan! Autohuur is zeker aan te raden als je zandstranden wilt bezoeken. Naar het centrum van Gouvia is het 20 min.lopen.

Con mi pareja, May 2012
"Aanrader"
Henny & Ellen
9,0
06/06/2012 Wij hebben een geweldige tien dagen hier gehad!Gekozen voor half-pension,heerlijk eten,dus geen enkele keer buiten de deur.Wat je vraagt kan je krijgen.Ze zijn heel gastvrij,ook buiten het hotel,nog niet eerder meegemaakt in welk land dan ook.Bed was prima.Verzorgd en schoon.Badkamer iets verouderd maar lekker onbelangrijk,liever dit dan een luxe hotel waar je al het voorgaande niet treft,wij zijn in Nederland al verwend genoeg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 siguiente

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos te resultan más molestos durante tus vacaciones?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información