Omgeving is prachtig, veel te zien en te doen. Deauville en Honfleur zijn aanraders, net als (wel even een stukje rijden) Mont Saint Michel: prachtig!!!
Op het park zelf is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Bij receptie ook genoeg personeel zodat je snel geholpen wordt.
Wij hadden halfpensioen geboekt, wat inhield dat we 's ochtends konden ontbijten en 's avonds niet zelf hoefden te koken maar van een buffet konden genieten. Elke avond was er een ander thema qua eten, wat maakte dat er voldoende variëteit was, ook na twee weken. Eten is prima van kwaliteit en dus voldoende keus. Ook hier weer vriendelijk personeel, al is Engels nog een uitdaging voor de Fransen.
Minpunten: het (8 persoons)huisje was niet schoon, onder de bedden wordt zeker niet schoongemaakt, maar ook voor het oog in de hoekjes e.d. viezigheid. De toiletten bleven naar urine ruiken, ondanks dat we deze zelf al een paar keer flink hadden schoongemaakt. Ook bij het zwembad laat de hygiene te wensen over en zijn veel zonnebedjes aan vervanging toe. Bij de binnenspeeltuin is het erg stoffig.
Verder hebben alle huisjes maar een klein terrasje voor het huisje. Omdat het park op een heuvel is gebouwd is er weinig ruimte om bij het huisje zelf even een balletje te trappen of een ander buitenspelletje te doen.
Voor gezinnen met erg jonge kinderen en dus buggy's is het park ons inziens ongeschikt door de ligging. Wij zaten vlak bij het centrale gebouw en onze jongste is 4 jaar, maar anders is het een flinke inspanning heuvel opwaarts.