Inicio > Europa > España > Mallorca > Palma

8,4
8,9
Puntuación
Agregar evaluación

¿Tienes curiosidad por saber como otros han opinado sobre sus vacaciones en Palma? Averigua en esta página las valoraciones de otros viajeros sobre Palma. ¿Has estado de vacaciones en Palma? Entonces añade tu propia valoración.
  • Pronóstico del tiempo
  • Mapa
  • Fotos (262)
  • Videos (5)
  • Consejos (0)
Lamentablemente no hay de momento evaluaciones en español para el destino Palma. Pero puedes dejar tu evaluación para el destino Palma .

¿Has estado en este destino?

Tamaño de letra: A   A   A

Con mi pareja, Jun 2008
Palma en winkelen
jgbteg jgbteg
8,0
19/08/2010 We hadden een dag om Palma te verkennen, We namen een taxi vanaf het cruiseschip om naar de binnen stad te gaan. Als eerste hebben we de kathedraal en een Arabisch badhuis bezocht en vervolgens zijn we gaan winkelen. We hebben dan ook talloze winkeltjes bezocht op terrasjes gezeten. Op een groot pelin hebben we een tijdje gezeten om van de leuke sfeer te genieten.

Con mi pareja, 2010

Viajando sólo, Jun 2010
Om heerlijk te leven
Jan van Elst Jan van Elst
9,0
22/07/2010 Aardige mensen, prachtige omgeving, heerlijk eten, de mooiste stranden. Je moet weten waar je niet moet zijn.

Con mi pareja, Jun 2010
peguera is een mooi dorpje met lekkere stranden
MR essing MR essing
10,0
22/07/2010 Zowel voor rust als voor uitgaan een prima bestemming(8)

Viajando sólo, Jun 2010
thuis
MRS Riemens MRS Riemens
9,0
21/07/2010 Mijn partner woont en werkt op het eiland. om de 6 of 8 weken vlieg ik naar mallorca. een 2e huis, dus.

Con mi pareja, 2010
Mooi eiland!
MR Roosendaal MR Roosendaal
9,0
21/07/2010 Zeker een vakantie eiland om nogmaals naartoe te gaan.

Viajando sólo, Abr 2000
prachtig eiland
Anne-Mieke Anne-Mieke
8,0
17/07/2010 het is alweer een tijd geleden dat ik er was.
In 2001 heb ik er alleen rondgetrokken, weliswaar vanuit een hotel (RIU) dus dagtrps gemaakt d.m.v. busvervoer. Een gezellige sfeer, prachtige natuur en lekker eten is wat Mallorca kenmerkt.
De Ballerman (uitgaansgelegenheid) heb ik overgeslagen, dat is niet aan mij besteed en was (gelukkig) in April nog gesloten. Ben je single en wil je alleen naar een heerlijk eiland? Ga onbekommerd naar Mallorca..

Amigos, Jun 2010
leuke stad, ook voor een citytrip
jm postma jm postma
9,0
23/06/2010 een vriendelijke stad, met mooie beziendswaardigheden. Ook veel aanbod in winkels. Ideaal dat je op een warme dag je toevlucht kunt zoeken aan het strand

Con mi pareja, Oct 2006
Die Kathedrale kröhnt das Stadtbild von Palma
bremerseefahrer bremerseefahrer
8,0
01/06/2010 Ein Urlaub auf Mollorca ohne Palma geht nicht, also auf nach Palma, über Felantix- Campos-vor Lluchmayor abbiegen nach Arenal+ Palma. Man muß es ja einmal gesehen haben, an der Küstenstraße durch Palma , am Hafen längs, rechts an der Kathedrale vorbei, die turbulenten Altstadtgassen lassen wir auch rechts liegen + sehen links rüber zu den Musikdampfern, Kreuzfahrtschiffen+Fischerbooten. Meine Handelsschiffe habe ich nicht gesehen, dafür Schiffe der spanischen Kriegsmarine. Im vornehmen Club de Nautico lagen die teuren Segel-+Motorjachten zu Hauf, eine unübersehbare Zahl von Masten, wenn man das zusammenzählt, dann sind es wohl einige Zig-Millionen, die hier ruhig vor sich hindümpeln+vielleicht nur 4 Wochen im Jahr gebraucht werden. Was für eine Verschwendung. Wir hatten Schwierigkeiten bei der Parkplatzsuche + sind dann bald nach einem kleinen Spaziergang weiter gefahren in ruhigere Gefilde. Wir wollen noch Baden in Paguera.

Con mi pareja, Sep 2009
Eine Insel für Jedermann
Petra Notz Petra Notz
10,0
29/01/2010 Grundsätzlich sollte man zumindest einmal einen Urlaub mit Mietwagen durchführen, erst dann erkennt man die Schönheit und Vielfalt dieser Insel.Traumsträde,einsame
Buchten,totale Abgeschiedenheit,pralles Leben,einfache Unterkünfte,Traumhotels,heimische Tapas-Bars,Nobel-Restaurantes,Berge,Wiesen und,und,und....

Puntuación
50 evaluaciones
8,2
8,4
8,9
8,6

Mostrar puntuación y valoraciones de:
  Mostrar todo (50)

Escribe tu comentario
Agregar fotos
Agregar videos
Añadir un alojamiento
Añadir un punto de interés
Enviar mail a un amigo
Imprimir evaluaciones

El Blog de Zoover

El Blog de Zoover

Mucha información, ideas y consejos para planificar tus vacaciones en Zoover World.

Últimos artículos:

• *Otorgados los premios Zoover awards 2010 a los mejores alojamientos
  • *Barcelona en contra de los bikinis

Visita el Blog >>

Enlace de Zoover en tu web Copiar el enlace de abajo

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover
Encuesta

¿Cuál de estos países europeos tiene la mejor cocina?