Fecha de llegada
Fecha de salida
Personas
Desde € 50
La tarifa más baja de las últimas 48 horas.
¡Buscamos en todas las mejores webs de viajes para encontrar el precio más bajo!
Casa La Molineta de Guaro*****
33 evaluaciones
Evaluaciones Apart hotel Casa La Molineta de Guaro*****
Carretera Coin-Ronda A 366 km 50, 29810, Guaro
Apart hotel Casa La Molineta de Guaro ha obtenido 9,1 sobre 10, basado en 33 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Apart hotel Casa La Molineta de Guaro***** y otros datos útiles para tus vacaciones en Guaro. Además puedes encontrar 60 Fotos de vacaciones de Apart hotel Casa La Molineta de Guaro***** en Zoover. Puedes ver 1 Video de Apart hotel Casa La Molineta de Guaro*****. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en España. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Andalucía (Costa del Sol / Costa de la Luz). Compara Apart hotel Casa La Molineta de Guaro***** con otros alojamientos en Guaro.
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Casa La Molineta de Guaro***** / Guaro. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

33 evaluaciones para Casa La Molineta de Guaro*****

33 evaluaciones
9,4
8,9
8,5
9,4
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Fam. con niños , Abr 2013
"Geweldig!"
T. Koppelaar
9,0
27/04/2013 We hebben met onze dochter van bijna 5 een heerlijke tijd gehad bij Bianca, Dan, Cat en Sam. Prachtige omgeving, mooi, fijn huis en van alle gemakken voorzien, heel servicegericht, ideaal gelegen in de buurt van Malaga, Ronda en Marbella. Kortom, geen minpuntje te ontdekken. Wat ons betreft, voor herhaling vatbaar!

Viajando sólo, Oct 2012
"Eenvoudig maar goed appartement, prima service"
heer Esveldt
8,0
16/10/2012 Prima service, kamers zijn eenvoudig maar goed, bedden niet geschikt voor lange mensen.
Onverharde weg naar locatie is zeer slecht.

Fam. con niños , 2012
"SUUUUPERFIJNE PLEK!"
roosmarijn luyten
10,0
30/09/2012 Wij zijn net terug uit La Molineta waar we met onze 2 zoontjes van 3 en 5 een heerlijke vakantie hebben gehad. Een heel relaxte sfeer, te danken aan de gastvrouw en -heer Bianca en Dan en hun twee kinderen. Het uitzicht is prachtig, de huisjes fijn, en de gezamenlijke maaltijden lekker en vooral ook gezellig. Heel fijn ook dat Bianca erg behulpzaam was met het glutenvrije dieet van onze zoon. Voor kinderen echt heerlijk, zwembad, speeltuintje, koekjes bakken, pony rijden, bij niet te lange droogte dammen bouwen in het beekje, en vooral met de aanwezige andere kindjes spelen. Door onze late boeking moesten we de laatste paar dagen van een huisje naar een apartement verhuizen, een stuk kleiner maar ook prima. Alleen de bedden zijn daar wat spartaans voor lange nederlandse lijven. Ik zou zeggen ga hierheen!!

Los mejores precios y ofertas de última hora para Apart hotel Casa La ...

Viaje en grupo, Sep 2012
"Fantastic location at Andalusia"
Marion van Boven
10,0
12/09/2012 The apartments are great with a nice swimming pool and a play ground for the children. The hospitality is relaxed and informal. A great garden with olive- & orange trees, trees with almonds and figs and several lovely terrasses to sit and enjoy the beautiful views. It's good value for money and it's suitable for couples, families and even groups.

Fam. con niños , Ago 2012
"Heerlijke vakantieplek met fantastisch uitzicht!"
Lydia
10,0
04/04/2013 Wij zijn al 2 keer op vakantie op La Molineta geweest. La Molineta ligt in het Sierra de las Nieves gebergte met prachtig uitzicht. We hebben de 1e keer, 2 weken in een appartement en vorig jaar, 3 weken in een huis gelogeerd. Beide keren waren fantastisch; zon, zwemmen, lekker eten en leuke uitstapjes. De gezamenlijke maaltijden, met zijn allen naar het strand, uiteten, naar de rivier, het Aquapark in Torremolino en La Feria de Málaga. Ook de kinderen hebben zich super vermaakt met Cat en Sam en de andere kinderen. Er is genoeg te doen voor de kids, zoals oa knutselen, de speeltuin, ritjes op de pony en een zeskamp. Het appartement is groot genoeg. Het huis is groot en iets comfortabeler vanwege de ruimere keuken, de bovenetage met 2 slaapkamers en grote badkamer, de 2e badkamer beneden en de tuin, beide zijn schoon en netjes. De gastvrijheid van Dan en Bianca is bijzonder groot en verdient echt een pluim! Deze zomer hopen we weer richting La Molineta te gaan :-)

Fam. con niños , Ago 2012
"Prachtige gelegen kindvriendelijke plek!"
Krista
10,0
02/09/2012 Geweldige accommodatie zeker voor gezinnen met jonge kinderen. Wij verbleven met kinderen van 6 en 8 jaar in een van de 3 bungalows en dit is erg goed bevallen. Ruim en net huisje, prima bedden. Achter de bungalow een afgesloten tuintje met bbq en aan de voorzijde een gezellig zitje.
De kinderen hebben zich enorm vermaakt in en rond het zwembad, in het speeltuintje, met Cat en Sam en met de hondjes.
Dan en Bianca doen alles om het je naar de zin te maken en zijn bovendien erg gezellig! Dit parkje is zeker een aanrader!

"Geweldige vakantiestek!"
Angelique
10,0
30/07/2012 Slechts 45 minuten van het vliegveld van Malaga, vind je deze gezellige accomodatie. Geweldig uitzicht, mooi zwembad, fijne ligbedden, en een gezellige grote tafel in de schaduw waaraan je kunt eten of een spelletje kunt spelen. Wij hebben een leuke vakantie gehad. Voor de kinderen is er van alles te beleven. De andere gasten waren allemaal Nederlanders. Wij huurden een appartement. Dit was niet ruim, maar was groot genoeg voor ons gezin. Dan en Bianca zijn erg gastvrij, en bezorgen je een gezellige, zorgeloze vakantie.
De omgeving is mooi, en er zijn genoeg leuke dingen te ondernemern met kinderen binnen een uur rijafstand.

Fam. con niños , Jul 2012
"Een aanrader voor gezinnen: heerlijke acomodatie!"
rogier kerkhof
8,0
06/08/2012 goede uitvalsbasis voor tripjes, maar ook goed voor een dag of wat te vertoeven op de locatie. De appartementen zijn groot (genoeg), precies wat je nodig hebt. je hebt de keuze om ' op je zelf te zijn' maar je kan ook integreren met andere gasten aan de stamtafel bij het zwembad. de gastheer/vrouw (dani en bianca) doen er echt alles aan om je een heerlijke tijd te laten doormaken bij hun. Van kinderactiviteiten (lopen met de pony naar het riviertje, kettinkjes maken, etc.) tot heerlijke lange avonden met lokaal eten (pizza uit de oven, paella, etc.). Wij hebben deze acomocatie uitgezocht gebaseerd op de aanbevelingen van Zoover, en deze zijn zeker waar!

Fam. con niños , Jul 2012
"Superb place to enjoy your holiday"
Aukje Smilda
10,0
15/10/2012 Clean and cosy place to stay with a breathtaking view over the valley. The custumor service was great and very friendly.
Every few days yoe could sign in for a very tastfull meal.
it is a very child friendly accomodation, wth nice houses. Quiet and peacefull

Fam. con niños , Jul 2012
"Prachtige plek, zeer ontspannen"
Regina Smith
10,0
31/07/2012 Wij zijn net een weekje in La Molineta geweest met onze kinderen van 11 en 7 jaar. De gezelligheid van een camping, maar dan niet het massale (wij waren er met nog 4 andere, Nederlandse gezinnen, allemaal leukerds). 's Ochtends net uit bed vergaap je je aan de schitterende omgeving, de kids rollen meteen het zwembad in, na een lekker ontbijt met zelfgebakken broodjes en een kannetje verse jus uit eigen boomgaard. Granada, Sevilla, Marbella en Malaga zijn goed aan te rijden. Wij hebben kortom een echte topweek gehad bij La Molineta.

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos te resultan más molestos durante tus vacaciones?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información