Evaluaciones Casa de vacaciones Adriana***

15 evaluaciones
Evaluaciones Casa de vacaciones Adriana***
dracevac 32 a, dracevac 32 , Porec
Casa de vacaciones Adriana ha obtenido 9,5 sobre 10, basado en 15 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Casa de vacaciones Adriana*** y otros datos útiles para tus vacaciones en Porec. Además puedes encontrar 35 Fotos de vacaciones de Casa de vacaciones Adriana*** en Zoover. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en Croacia. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Istria. Compara Casa de vacaciones Adriana*** con otros alojamientos en Porec.
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Adriana*** / Porec. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

15 evaluaciones para Adriana***

15 evaluaciones
8,7
8,9
9,7
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Amigos, Sep 2012
"Geweldig!!"
Mary en Leon Meliss...
9,0
07/10/2012 Wij waren voor het eerst in Kroatie,dus ook een mooi huis geboekt!
Maar het heeft zeeeeer zeker zijn sporen achter gelaten bij ons!!!
Wat een geweldig mooi huis is dit werkelijk alles is aan wezig.
Voor jong en oud.
Neem alleen je kleren mee en je goed humeur,en je hebt de vakantie van je leven! ook Kroatie is geweldig mooi,twijfel niet meer en ga!!!!!

Fam. con niños , Jul 2012
"Een PARADIJS op aarde!!!"
Ellen
10,0
13/08/2012 Wat een geweldige accomodatie is dit! Wij zijn er dit jaar voor de derde keer geweest, het was alsof we thuiskwamen!
Voor ons de eerste keer met zwembad , dat was er de vorige twee keren niet, wat een heerlijkheid!
Eigenlijk hoef je nergens heen, er is voldoende:zwembad, ligstoelen, hangmatten, parasols, boeken, donald duckjes, spelletjes........allemaal super geregeld!
Het huis is van alle gemakken voorzien, je mist echt niets.
Binnen 10 minuten ben je in het gezellige Porec en bij de zee, dus alles in de buurt.
Een dikke TIEN voor dit mooie plekje!!

"VOOR EEN TOPVAKANTIE!!!"
Fam. Kruger
10,0
08/08/2012 Wij zijn met een gezin met 3 kinderen van 9,10 en 11 jaar, voor de tweede keer naar Dracevac gegaan. Wij hebben het wederom zeer goed naar onze zin gehad. Het huis is schoon en ruim. De omgeving is rustig. En vertier is dichtbij op te zoeken. Bij aankomst was de satelietontvanger kapot, maar na melding via de mail aan eigenaren Wim en Inge, was het binnen een dag geregeld en konden de kinderen weer fijn af en toe televisie kijken. Wij komen met liefde weer terug naar dit fantastische stulpje.

"Heerlijk genieten"
Elvira, André,...
9,0
10/08/2012 Heerlijke vakantie in mooi vakantiehuis. Super relaxen in de hangmatjes, stoelen en het zwembad. Vooral de kids (9 jaar) waren hierin de hele dag aan het spetteren. Huis van alle gemakken voorzien: inclusief airco, vaatwasmachine en wasmachine. Er staat zelfs een mountainbike in de garage. Streek erg geschikt hiervoor. Voor Kroatië geldt: heerlijk klimaat, mooie natuur en vriendelijke mensen. Plaatsje Porec is leuk; uitstapje naar Rovinje is aan te raden. In de buurt bij de diverse 'Konoba's', lekker eten. Ook voorzieningen in de keuken om je potje 'thuis' te koken, maar liever nog de bbq buiten aan te maken. Wij zijn veel bij het huis geweest, was prima, mede dankzij vele boeken, Donald Ducks en spellen. Als we naar de kust gingen had Zelena Laguna onze voorkeur. Natuurlijk wel even waterschoentjes meenemen voor de kiezels op het strand. Een bootje huren om de kust af te varen is ook een aanrader! Kortom: we hebben heerlijk genoten !!!

Con mi pareja, Jun 2012
"Lekker tot rust komen in landelijke omgeving"
J.A. van der Linden
10,0
02/07/2012 Huize "Adriana" is een prachtig goed verzorgd en ingericht huis en van alle gemakken voorzien. De woning is buiten omgeven door een hek, zodat het voor kleine kinderen ook veilig het huis is landelijk gelegen ver van alle drukte. het zwembad is zeer schoon en wordt goed onderhouden zonder dat je het in de gaten hebt. De satelliettelevisie is een uitkomst aangezien er vele Nederlandse zenders zijn. WiFi aansluiting is ook perfect.

Fam. con niños , Sep 2011
"Voor wie een super vakantie wil!!"
Familie Rousseau
10,0
16/09/2011 Een echte aanrader voor wie nog zou twijfelen! Het huis van Wim & Inge is ideaal gelegen (rustig) en voorzien van alle comfort! Ook is het huis zeer netjes onderhouden wat de vakantie onmiddelijk goed doet starten.
Eens aangekomen in Porec verliep de afhandeling zeer correct waarna we de sleutel meekregen en een routebeschrijving naar het huis van Wim & Inge waar we een heel leuke tijd hebben gehad!
Het zwembad aan het huis was ook dik in orde, lekker verfrissend! Tevens was de aanwezige airco ook aangenaam bij het slapen gaan. Men kan de warmte al goed buitenhouden door de aanwezige rolluiken overdag dicht te laten.
Wij komen zeker en vast nog terug naar het huis van Wim & Inge want 1 weekje is echt wel veeeeeel te kort om alles te bekijken in de buurt!
Een dikke proficiat aan Wim & Inge om hun vakantiehuis zo perfect in orde te houden! Wie nog zou twijfelen, mail gerust, beter kan je echt niet vinden!

Fam. con niños , Jul 2011
"Voor ons perfekt!!!"
Fam. Kruger
10,0
09/08/2011 Wij hebben twee weken genoten in dit prachtige huisje. Dit huis heeft alles wat wij van een heerlijke vakantie verwachten. Het is schoon. Er is heel veel aanwezig. Vaatwasser, wasmachine, tv met nederlandse zenders, veel speel/leesspullen voor de kinderen, twee fietsen, zelfs wasknijpers en een vliegemepper. Het is een eindje rijden naar de strandjes, maar daardoor heb je bij huis wel de heerlijke rust. En het is ook wel leuk dat je daardoor meerdere strandjes kan uitproberen. We kregen taart van de Kroatsische buurvrouw en bij aankomst een fles wijn van de veruurders. Wij zouden niet weten wat wij meer zouden mogen verwachten in Istrie. Wij gaan volgend jaar weer!

Fam. con jóvenes, Jul 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
Hoogland
10,0
24/07/2011 Prima stek voor de vakantieganger die zowel wil genieten van de rust en het bruisende nachtleven van de badplaats Porec. Het huis is van alle gemakken voorzien en is een ideale uitvalsbasis voor verkenning van istrië

Amigos, Jun 2011
"Een stukje paradijs..."
Bart Dupont
10,0
29/07/2011 Wij hebben 2 weken in dit huis gewoond, tijdens ons verblijf in Istrië in Juni 2011. Je hebt er al de luxe van thuis, gecombineerd met een smaakvol ingericht interieur.
Aan alles is er gedacht : airco, satteliet-tv, wifi, vaatwasser, aparte tv op de kamer...
Een mooie garage met fietsen, hangmatten, strandzetels en stoelen,... teveel op op te noemen eigenlijk. En dan mogen we het zwembad niet vergeten ! ;-)

Amigos, 2011
"Een echte aanrader voor wie nog zou twijfelen"
wim thielen
9,0
27/03/2012 Dracevac ligt mooi centraal. En dus perfekt om Istrie te verkennen. De zee ligt slechts een paar km van het huisje vandaan. En dus goed met de auto te doen. Leuke ervan is dat je verschillende strandjes kan aandoen, want er zijn genoeg openbare strandjes te vinden, waar je de auto vrijwel aan het sttand neer kan zetten. Alles wat wij zoeken in een lekkere vakantie, vinden wij in Dracevac. Je kan eenvoudig de drukte van Porec of Vrsar opzoeken, maar komt weer terug in de stilte van Dracevac. Het huis is schoon, bij de tijd, en er is erg veel aanwezig. Ik had veel spullen meegenomen, die al aanwezig waren en die ik een volgende keer thuis kan laten. Er is een wasmachine, vaatwasser, genoeg servies, glaswerk, leesvoer, spelletjes voor de kinderen, strijkplank en bout, wasknijpers. Eigenlijk hoef je alleen wat kleren mee te nemen, want alles is aanwezig.

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos te resultan más molestos durante tus vacaciones?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información