8,0
08/08/2010
Leuke rustige camping. Sanitair wordt zeer goed schoongehouden. Alleen de douches waren meestal koud. Prachtige zee en je staat vlak aan het water. Brood koop je dagelijks vers voor aan de camping en sávonds kun je als je niet te veel eisen hebt lekker eten. Het achterland is een prachtig (Velebitgebergte) ruig gebergte, Dit moet je zeker gaan bekijken. We waren met 2 personen en betaalden in Juli plm. 18 euro incl. stroom. Volgend jaar weer....
4,0
18/10/2009
Eenvoudige camping met een zeer open karakter. Het was voor ons voor het eerst dat we vanuit de caravan vrij uitzicht hadden over zee.
Het kleine, maar goede restaurant was op 10 meter vanaf de caravan, met vis als specialiteit. De vis wordt 's avonds door de eigenaar en wat lokale vrienden voor de deur gevangen.
Een winkeltje is er niet, maar de beheerder had 's morgens altijd brood in de auto liggen voor het ontbijt.
Heel apart is de begraafplaats met kapel OP de camping, maar we hebben geen geesten waargenomen :-).
Het "strand" bestaat uit hele grote kiezels en is zonder schoenen niet of nauwelijks beloopbaar.
Het sanitair is redelijk schoon, maar ver beneden de maat. Voor de heren alleen maar hurktoiletten, de douches zijn alleen afgescheiden door een gordijntje en niet voorzien van een aan/uitkleedruimte.
Alles doet een beetje amateuristisch aan, behalve de prijs, die is zeer volwassen.
20 euro p/n voor 2 personen in het naseizoen vind ik voor deze camping zeer pittig.
7,0
24/06/2009
Was hier samen met echtgenote en kleine camper begin juni. Fantastisch plekje aan het water. Sanitait wat verouderd maar schoon. Jammer dat de Bora ons plaagde. Vriendelijke beheerder. Vervoers-service naar het stadje Senj. Leuk restaurantje. Niet echt goedkoop meer. 158 kuna ong. 22 euro. Ligt mooi aan de kustweg waarvop je het verkeer goed kan horen rijden. Wij komen hier zeker weer