Todavía no hay comentarios en español sobre Hotel Presidente Ver comentarios en otros idiomas. O escribe tu propio comentario.
traducir Goed hotel! 9 Annemiek, 30 agosto 2015 Ubicación 10 Servicio 10 Calidad / precio 10 Comida 10 Habitaciones 10 Apropiado para niños - Piscina - Higiene - Wij hebben twee nachten in dit hotel geslapen, tijdens onze rondreis door Costa Rica. Het hotel is erg mooi en netjes. De kamers zijn goed, met een lekker bed. Het personeel was erg vriendelijk en we hebben twee keer een goed ontbijt kunnen eten.
traducir Centraal gelegen. Vriendelijk personeel 8 Corbin, 07 septiembre 2010 Ubicación 10 Servicio 9 Calidad / precio 9 Comida 8 Habitaciones 9 Apropiado para niños - Piscina - Higiene - We hadden de laatste dagen van ons verblijf in Costa Rica een suite met jacoozy. De kleine probleempjes die we hadden werden tot volle tevredeheid opgelost. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ligt midden in het centrum met eigen (gratis) parkeerplaats.
traducir top hotel san jose 8 Lars, 03 septiembre 2008 Ubicación 9 Servicio 9 Calidad / precio 9 Comida 8 Habitaciones 9 Apropiado para niños - Piscina - Higiene - Hotel is in het hartje van het centrum dus op loopafstand van alle "bezienswaardigheden". San Jose is zeker geen geweldige stad maar als je van te voren boekt het je een prima schone kamer voor niet al te veel geld incl een super ontbijtbufet wat bij 5* hotels niet beter is