10,0
08/03/2009
Voor ons 40-jarig huwelijkjubileum hadden wij 4 kamers gehuurd voor 8 personen en 1 kindje. Voor het gezin een 2 kamer appartement en de rest een 1 kamer appartement. Iedereen was erg tevreden en zeker over het appartement van het gezin, met omheinde tuin, waar 's avonds plaats genoeg was voor een drankje en spelletje. We hadden voldoende sneeuw, al vonden de fanatieke skiërs de pistes te klein in verhouding met de prijs voor een skipas. We vonden Borovets een gezellig plaatsje, de prijzen zijn er nog erg laag.
8,0
03/02/2009
Het hotel heeft een oud en nieuw gedeelte, ik had de indruk dat de meeste personen in het oude gedeelte zaten, het hotel dat op de foto staat is het nieuwe, wat is de ontgoocheling groot als je dan een verouderde kamer krijgt, het eten was matig en meestal koud, Ik had meer verwacht van dit hotel het was een tegenvaller.
9,0
03/03/2008
Er zijn eigenlijk een paar verbeterpunten.
Het eten is niet warm en bij de receptie spreken ze alleen bulgaars.
We zaten in een nieuw appartement: erg mooi en verzorgd met prima bedden. De schoonmaak is ook prima.
Apropiado para niños
10,0
8,0
29/02/2008
ik was er van 22-02-08 tot 29-02-08 er maar er lag weinig sneeuw. voor de rest is flora wel een goed hotel maar ze laten het overboeken. dus wij kwamen in een prive appartementen compleks te ziten. allemaal wel leuk en aardig maar er was het een en ander niet. dan kan je dus niet naar de receptie om daar iets te krijgen want dat krijg je niet. let duss goed op off je prive apparementen hebt of niet