Inicio > Europa > Belgica > Flandes Oriental > Gent > Hotel Flandria

8,7
6,6
5,6
6,4
Lamentablemente todavía no disponemos de fotografías
Puntuación
Agregar evaluación

Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Hotel Flandria y otros datos útiles para tus vacaciones en Gent.
  • El tiempo
  • Hotel info
  • Evaluaciones (0)
  • Mapa
  • Fotos (0)
  • Videos (0)
  • Agencias
  • Consejos (0)
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Flandria / Gent. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A   A   A

Con mi pareja
goede prijs/kwaliteit verhouding
franciska franciska
7,0
26/06/2010 wij hadden goede, brede bedden, badkamer schoon, ontbijt ook prima.

Amigos
Lekker eenvoudig en vriendleijk in het centrum
Maarten-Jan Stuurman Maarten-Jan Stuurman
7,0
19/12/2009 Klein en vriendelijk, gemoedelijk hotel, direct bij het centrum. Beetje kleine kamers en de deur loopt vast in het tapijt. Maar wat geeft het helemaal? Het ontbijt is meer dan prima. Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Con mi pareja, Oct 2009
ouderwetse klantvriendelijkheid
henry henry
8,0
09/10/2009 de beoordelingen waren teveel tegengesteld, dus we hebben gewoon de gok genomen en we hebben er geen spijt van gehad. De ontvangst en verdere service was voorbeeldig en ook de rest was voor ons meer dan we mochten verwachten voor het geld. De centrale ligging was ideaal.

Los mejores precios y ofertas de última hora para Hotel Flandria en:

Con mi pareja, Sep 2009
niet aan te raden!
Linda en Richard Linda en Richard
1,0
23/09/2009 Wij hebben de sleutel terug gegeven. Het is oud, muf. Het stonk naar riolering.
Wel vriendelijke mensen. Die stank kwam door de oude riolering in de stad werd ons verteld.
Voor een paar euro meer een betere slaapplek gevonden.

Con mi pareja, Ago 2009
Een perfect hotel!
Goof en Ria Pruissen Goof en Ria Pruissen
7,0
30/08/2009 Dit hotel is enkele minuten lopen van het oude centrum.
De kamer die wij haden 121, was ruim genoeg en schoon.
Alleen de vloedbedekking kan een opknapbeurt gebruiken. De kamer werd oed schoongehouden. Een goed werkende Airco. Een heerlijk ontbijt, kanapperig vers brood, verschillende soorten.
Vriendelijk personeel en een aangenaam welkom!

Con mi pareja
Super gelegen
Monique Monique
8,0
22/06/2009 Na de berichten gelezen te hebben op vakantiereiswijzer toch eigen gevoel gevolgd voor Flandria. Prima hotel, 2 min. van Historische centrum. Het is een ouder hotel, maar dat past in de omgeving; ivm astma kamer met linoleum gekregen. Gesproken met eigenaar en gaan nog verder opknappen, van het najaar dekbedden etc. dus kan alleen maar beter worden.
Het ontbijt is compleet en voor ieder wat wils. Absoluut gaan wij nog eens naar Flandia als we naar Gent gaan.

Viaje en grupo, Mar 2009
Aftands hotel met zeer onbeleefde eigenaars
leerkracht leerkracht
6,0
2,0
15/04/2009 Eind maart gingen wij met onze leerlingen van 5ASO naar Gent. Een deel logeerde in de jeugdherberg, een ander deel (12 leerlingen en 3 begeleiders) logeerde in hotel Flandria. Wij hadden dus 4 4-persoonskamers geboekt voor een kostprijs van 125 euro per kamer. De kamers waren één voor één aftands met afgebladerde witte bedden, vuile dekens, gordijnen die de ramen niet volledig bedekten, schimmel in de badkamers. In één van de badkamers waren de schuifpanelen van de douche stuk. Toen mijn collega een onderhoud vroeg met de eigenaar kregen we telefonsich te horen dat onze leerlingen waarschijnlijk de douche hadden afgebroken en dat wij zeer "honend" overkwamen. Maar sorry, 125 euro voor zo'n krot, dat is pure uitbuiting....en onze leerlingen doen dat niet!!! Ik vind dit trouwens een moeilijk woord voor iemand die aan zijn inkomdeur een affiche hangt waar opstaat: "No rooms available tonight, MABY next time" Hoe noemen ze dat? Willen, maar niet kunnen?

Con mi pareja, Jun 2008
Een zeer intiem hotel met uitstekende ligging
Sylvia Louwers-Cox Sylvia Louwers-Cox
4,0
28/12/2008 Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Tevens eenvoudige kamers met fijne bedden en schoon. Wij zijn in dit hotel geweest met Gentste feesten. Prettig dat je binnen 3 minuten lopen midden in centrum bent, maar 's avonds in alle rust kunt slapen. Een echte aanrader en goed en lekker ontbijt. Maak eens een praatje met de receptioniste; ze heeft ideetjes over dagbesteding die je in de geijkte gidsjes niet tegenkomt!!! Wij gaan hier zeker terugkomen

Familia, Oct 2008
Aanrader
7,0
07/11/2008 Wij doen al 5 jaar eind october een uitstapje naar Gent en overnachten dan steeds in hotel Flandria.
Het klopt dat het hotel de laatste jaren een beetje minder onderhouden werd. Sinds dit jaar zijn er nieuwe uitbaters en er waait een frisse wind door het hotel. De kamers zijn zeer proper en het ontbijt verzorgd en lekker. Van de 1.5 euro Visa kosten is GEEN sprake meer. En wat natuurlijk ook nog altijd blijft: hartje Gent voor geen geld !

Amigos, Sep 2008
Niet voor herhaling vatbaar!!!
Q-P Belgie Q-P Belgie
6,0
2,0
07/09/2008 Wij hadden 6 weken op voorhand gereserveerd met twee koppels maar we kregen elk een kamer in een ander gebouw. Dit werd op aandringen van ons wel veranderd. Die kamer in het bijgebouw was immers niet te doen: een groezelig studentenkot. De kamers die we toen kregen gaven ook een armzalige indruk,ze waren wel niet echt vuil van vloer, douche of wc maar een likje verf in een fris kleurtje is echt wel nodig.
Het ontbijt was ok maar het kan niet dat er geen enkel stukje fruit te krijgen is...
Bij de betaling moesten we €1.50 betalen voor een visa-verrichting, nooit meegemaakt.
Wij gaan in de toekomst opnieuw naar één van de vele nette, leuke, vriendelijke bed and breakfasts die Gent rijk is.

Puntuación
26 evaluaciones
8,7
6,6
5,6
6,4

Mostrar puntuación y valoraciones de:
  Mostrar todo (26)

Añadir información del alojamiento
Imprimir evaluaciones

El Blog de Zoover

El Blog de Zoover

Mucha información, ideas y consejos para planificar tus vacaciones en Zoover World.

Últimos artículos:

• *Otorgados los premios Zoover awards 2010 a los mejores alojamientos
  • *Barcelona en contra de los bikinis

Visita el Blog >>

Enlace de Zoover en tu web Copiar el enlace de abajo

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover
Encuesta

¿Cuál de estos países europeos tiene la mejor cocina?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para el propietario del alojamiento. Haz click aquí para más información