Inicio > Europa > Belgica > Flandes Occidental > De Panne > Atracción Plopsaland De Panne

Evaluaciones Plopsaland De Panne

De Panne
+32 (0)58 42 02 02
Puntuación
Agregar evaluación

¿Quieres saber que han opinado otros de Plopsaland De Panne en De Panne? En esta página puedes leer los comentarios de Plopsaland De Panne.
  • Evaluaciones (0)
  • Mapa
  • Fotos (15)
  • Videos (0)
  • Consejos (0)
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Plopsaland De Panne / De Panne. Pero puedes agregar una.

¿Has visitado esta atracción?

Tamaño de letra: A   A   A

Fam. con niños , 2002
geweldig voor kleine kids
debbie-tobben debbie-tobben
9,0
28/08/2010 aanrader om er een dag naar toe te gaan.
de kids vinden het geweldig.
net park, leuke attracties.

Shirley Shirley
10,0
22/08/2010 superleuke park maar wel enorma wachtrijen maar dat zie je overal wel met name in de zomervakantie. Wij gaan zeker nog een keertje terug!

Fam. con niños , Jun 2010
Het leukste uitje met kleintjes
Bianca Bianca
10,0
20/08/2010 Park is helemaal super met kleintjes. Al meerdere keren geweest met dochter van 2 en van 5. Park is superschoon, zelfs de toiletten zijn schoon. Eten is in verhouding met andere pretparken erg goed en er is veel variatie, van vers fruit tot vers gebakken broodjes tot frituur. Nog nooit echt lange wachttijden gehad bij de kinderattracties. Op drukke dagen kan de wachtrij bij de Anubis en andere "volwassen" attracties wel oplopen, maar... in welk pretpark is dat niet zo?

Wij vinden het een heerlijk park, vooral omdat er zelfs voor de kleinsten veel te beleven is. Vanaf een jaar of ... 8? zijn vast veel dingen "te kinderachtig", maar dan zijn er genoeg andere leuke parken. Juist voor de kleintjes is er niets wat zo leuk is als dit park. We gaan binnenkort weer een dagje plezier maken in dit park.

Amigos, Ago 2010
Jammer dat de echte personages niet rondlopen
Danny Danny
7,0
19/08/2010 Plopsaland is een leuk park! Ook voor volwassen zijn er leuke attractie's. Het jammere is dat de echte Studio 100 figuren ontbreken in het park. Ik ben op een zondag geweest en er was vrij weinig entertainment.

geweldig leuk familiepark
Denissen Denissen
8,0
15/08/2010 Erg leuk park voor kinderen. Helaas was het in de zomer erg druk dus lange wachttijden. Jammer dat de bezetting van de attracties minimaal is waardoor 1 medewerker zowel de attractie moet bedienen als de zitplaatsen moet controleren, waardoor de wachttijd langer is dan nodig. Ook jammer dat je niet kunt zien hoelang je ongeveer in de rij moet wachten. Het eten is er helaas duur en kwalitatief niet goed.
Maar de het is een super leuk park en we zullen zeker hier nog vaker terug gaan.

Ilse Ilse
8,0
14/08/2010 Dit jaar namen we een abonnement met onze kindjes van vier en anderhalf. Telkens opnieuw zijn ze dolenthousiast wanneer we richting de Adinkerke rijden. Vooral de shows zijn top en mooi meegenomen bij het abonnement. Wat alleen opvalt, is dat het steeds drukker wordt en de wachttijden immens lang worden...het park is een beetje uit zijn voegen aan 't groeien... het is echt heel moeilijk uit te leggen aan zo'n kleintjes dat het niet te doen is om aan te schuiven, tenzij je meer dan een half uur tijd hebt per attractie, met een kleuter en peuter bijna niet te doen. Gelukkig kunnen we meerdere malen profiteren dankzij ons abonnement, maar ik vraag me af of mensen die een dagje naar Plopsaland komen ook zo tevreden zijn als ze maar van de helft van de attracties kunnen genieten omwille van tijdsgebrek door deze wachttijden. Zal belangrijk zijn om dit in de toekomst op te volgen!!!

leuk park
vd stelt vd stelt
7,0
10/08/2010 Plopsaland is een leuk park, ook voor de allerkleinsten. Alleen was het jammer dat we best lang moesten wachten overal, en zeker met een kleine jongen van bijna 3 jaar. Het eten is inderdaad erg duur, en ook de wc s waren smerig. Voor de kinderen is het wel een feest om bumba en plop in het "echt" te ontmoeten!
Wat wel netjes was dat ze idd een uurtje langer open bleven. Wij moesten ruim 2 uur rijden en dat was voor dit park te lang. We gaan wel een keer terug maar dan als onze zoon weer 4 jaar ouder is ofzo, en dan icm een overnachting.

Fam. con niños , 2010
Lange wachttijden en lengteregels overdreven
Jambofredje Jambofredje
6,0
06/08/2010 Plopsaland in De Panne zou een zéér leuk park zijn indien de wachtrijen niet zo lang zouden zijn en de lengteregels voor de toelating van de attracties aangepast worden . Vele leuke attracties en veel variatie , maar betalen doe je ook !!!

Leuk !
Peggy Peggy
8,0
04/08/2010 Een gezellig ruim opgezet pretpark met attracties voor jong en oud. Vooral de vele bekende tv-vriendjes voor de kleintjes was erg leuk ( Bumba, kabouter Plop, Mega Mindy en een live-optreden van K3 ) Als enig minpuntje waren de enorme lange wachttijden. Onze kleindochter van drie jaar heeft enorm genoten en dat maakt heel wat goed !

Fam. con niños
mooi klein pretpark, nadeel stinkende WC s
annelies verbraeken annelies verbraeken
8,0
02/08/2010 proper park behalve de WC s deze zijn gratis maar er wordt geen toezicht gehouden , alles behalve hygienisch ,enorme urinegeur op alle toiletten.
extra poetsbeurt is gewenst,verder is dit park oke

Puntuación
60 evaluaciones
Impresión general
8,6

Mostrar puntuación y valoraciones de:
  Mostrar todo (60)

Acciones para Plops...
Escribe tu comentario
Agregar fotos
Agregar videos
Añadir un punto de interés
Enviar mail a un amigo
Imprimir evaluaciones

El Blog de Zoover

El Blog de Zoover

Mucha información, ideas y consejos para planificar tus vacaciones en Zoover World.

Últimos artículos:

• *Otorgados los premios Zoover awards 2010 a los mejores alojamientos
  • *Barcelona en contra de los bikinis

Visita el Blog >>

Enlace de Zoover en tu web Copiar el enlace de abajo

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Los mejores alojamientos en De Panne

Información sobre De Panne

Encuesta

¿Cuál de estos países europeos tiene la mejor cocina?