Fecha de llegada
Fecha de salida
Personas
Desde € 67
La tarifa más baja de las últimas 48 horas.
¡Buscamos en todas las mejores webs de viajes para encontrar el precio más bajo!
Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin)***
60 evaluaciones
Evaluaciones Hotel Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin)***
Plantin en Moretuslei 136, B-2018, Amberes
Hotel Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin) ha obtenido 8,1 sobre 10, basado en 60 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Hotel Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin)*** y otros datos útiles para tus vacaciones en Amberes. Además puedes encontrar 57 Fotos de vacaciones de Hotel Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin)*** en Zoover. Puedes ver 1 Video de Hotel Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin)***. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en Belgica. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Amberes. Compara Hotel Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin)*** con otros alojamientos en Amberes.
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin)*** / Amberes. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

60 evaluaciones para Tryp by Wyndham Antwerp (ex Sir Plantin)***

60 evaluaciones
7,1
8,2
6,3
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Con mi pareja, Mar 2013
"Fijn, goed gelegen , rustig hotel"
Fiet de Pont
10,0
31/03/2013 Fantastisch hotel, zeker voor deze prijs Zeer uitgebreid Amerikaans ontbijt. Zeer behulpzame receptie. Alleen moet je de sleutel aan de receptie vragen, wanneer je wilt, dat er een raam open kan op de kamer . De airco was m.i. wat lawaaierig.
Goede parkeergelegenheid in de omgeving( openbaar) a €3.50 per dag. Fietsen in de omgeving te huur.
Kortom zeer tevreden

"Mooi Hotel"
Germaine
9,0
30/03/2013 Het was een fijn hotel.
Mensen bij de receptie zeer vriendelijk, ondanks dat het nog vroeg was konden we al inchecken.
Mooie kamer, groot genoeg en schoon.
Badkamer prima, douche en bad in één.
Airconditioning deed het prima, je kon de kamer zo warm of koud maken als je wou en uitzetten is ook een optie.
Gratis WiFi en minibar met een paar drankjes aanwezig.
Voor 3,50 per dag kan je je auto voor de deur zetten en anders om de hoek (genoeg ruimte!).
Naar de stad lopen is goed te doen al was het erg stil dat wij er waren.

Con mi pareja, Mar 2013
"Hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding"
bartverheggen
8,0
16/03/2013 Bij het hotel kun je voor de deur parkeren voor maar € 3,50 per dag. We kwamen om 11.00 uur aan en konden al direct inchecken. Dit was wel erg fijn en gastvrij. We kregen een kamer op de 5de etage aan de voorkant van het hotel. Voor een hotel aan een doorgaande weg in een stad vonden wij de geluidsoverlast minimaal.
Voor het instellen van de luchtbehandeling adviseren we om de instructie in de welkomstmap goed door te lezen.

Los mejores precios y ofertas de última hora para Hotel Tryp by Wyndha...

Con mi pareja, Mar 2013
"Goed Hotel voor bezoek aan Antwerpen"
Stefan
7,0
05/03/2013 Met ingang van 1 maart 2013 heet het Sir Plantin hotel voortaan Tryp by Wyndham Antwerp. Verder is er (nog) niets veranderd. De service is goed, behulpzaam personeel en een uitstekende ontbijtservice. Wij hadden via hert AD gereserveerd. Niet het goedkoopst maar wel uitstekend geregeld. Zo kregen we een fles wijn als welkomstgeschenk en was het Wifi gratis. De gemelde gehorigheid ligt meer aan de medegasten dan aan het hotel. Zo kan de TV op de kamer niet hard gezet worden. Voor de deur nog steeds voor € 3,50 per dag parkeren (zondag gratis) Waar vind je dat in Nederland. In de onmiddelijke nabijheid zijn verschillende restaurants te vinden en anders met tram lijn 11 naar het centrum. Op de "vogeltjesmarkt" dit keer geen vogeltjes te zien. Wel veel andere zaken.

Con mi pareja, Feb 2013
"Doorsnee hotel"
luk
7,0
01/03/2013 Het hotel is goed zonder meer.De receptie is vriendelijk en behulpzaam.
De kamers zijn klein maar mooi ingericht.Het is er echter koud en tochtig.De warmeluchtblazer stond nonstop op maximum.De kamers zijn ook gehorig:als er iemand van de buren een (stort)bad nam,was het precies of het naast jou gebeurde.Het ontbijt was zeer gevarieerd en werd continue bijgevuld.

Amigos, Feb 2013
"Very good"
john_opa_hale
8,0
08/02/2013 Hotel Sir Plantin was very easy to find and is just of the Antwerp`s Ring.
Parking could have been better but as it was sunday night we did not have to pay for a parking ticket. By walking 2 blocks we could take the tram to the centre, very easy.
The hotel rooms were in perfect order and the bed also.
The breakfast in the morning was very good as well with a very large choice of all you could think of to eat and drink. All in all a perfect start to a shopping day in Anwerp.

Viajando sólo, Ene 2013
"Kon beter"
rianne
5,0
6,0
25/01/2013 Het is van binnen een mooi hotel. Ook de kamer is netjes. Ik sliep aan de voorkant en hoorde veel lawaai op straat. Het was een zeer koude nacht en de verwarming deed het niet. Ook tochtte het vreselijk op de kamer. Badkamer was goed.
Het ontbijt viel mij tegen. Er werd bijna niks aangevuld en ik moest een half uur op mijn thee wachten.
Parkeren kan in de straatjes achter het hotel maar je hebt geluk als je een plekje kan vinden. Ik heb er een half uur over gedaan

Con mi pareja, Ene 2013
"Prima te doen !"
firecarp
8,0
12/01/2013 Voor 35,- via veiling. Parkeren letterlijk voor de deur voor een paar euro's, snel inchecken, prima kamer (520) achter zijde, probeer raam op een kiertje te krijgen ivm condens 's morgens, wel wat gehorig, ontbijt voor 10,- p.p. veel en lekker, koffiedame inderdaad nadrukkelijk aanwezig maar wel vriendelijk, kinepolis + restaurant + decathlon (groot) op 10 min. Centrum op 5 min. Alles prima met de auto, OV en fiets te doen.
Genoeg ruimte in parkeergarages stad.....komen zeker nog eens terug als de prijs zo blijft :)

Con mi pareja, Nov 2012
"Fijn hotel, mooie entree."
Sandy
6,0
18/11/2012 Hele fijne ontvangst gehad.
Ik had via mail vooraf gevraagd om een kamer aan de achterzijde omdat ik las over verkeerslawaai, vlug en positief antwoord. ik heb me echt een volwaardige gast gevoeld, ondanks dat ik via veiling had geboekt.
Er liep inderdaad een mevrouw in de ontbijtzaal wat hard te praten, ze verzorgde het ontbijt en mijn mening is dat ze juist heel veel voor de gasten wil doen en vriendelijk wil zijn, het komt door de manier waarop soms op gasten verkeerd over denk ik, ik vond het wel lachen, maar ben er zeker van dat een aantal andere gasten dit storend vonden. Dus Patricia je bent mijn inziens zeer klantvriendelijk alleen iets te luid zodat het anders overkomt , zeker op de nog niet goed uitgeslapen gast.
Kamer knus, badkamer compact en netjes.Het bed was een boxspring , ik vond hem groot en heerlijk slapen , mijn man had juist slecht geslapen.
Gratis minibar 1 bier 1 sinas 2 soorten water pd
Beneden gratis cappuccino,warme choc,thee, espr. uit autom.

Fam. con jóvenes, Oct 2012
"Heerlijk plekje voor overnachting"
P Schaap
8,0
26/10/2012 Bij aankomst 12:00 uur konden we gelijk in de kamer, gevraagd voor kamer aan de achterkant ivm lawaai van verkeer aan de voorkant van hotel (namelijk gelezen in eerdere reviews) nergens last van gehad, heerlijke bedden, leuke kamer wel klein maar prima te doen voor één overnachting. Minibar in kledingkast met 6 gratis drankjes. Grappige detail kamernummer staat op de deurmat. Auto aan achterkant in straatje parkeren kost € 3,50 per 10 uur. Vanaf 09:00 uur na 22:00 uur gratis. Gelijk bij aankomst dat straatje ingereden. In de lobby koffie/thee/ chocomelk automaat met schaaltje kleine croissantjes. Wij ontbijt erbij geboekt via veiling €10,= pp. Op de deur van ontbijtzaal staat 15,=
Veel keus tijdens ontbijt. Aardig personeel.

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos visten mejor?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información