Fecha de llegada
Fecha de salida
Personas
Desde € 75
La tarifa más baja de las últimas 48 horas.
¡Buscamos en todas las mejores webs de viajes para encontrar el precio más bajo!
Park Inn Antwerpen by Radisson ***
86 evaluaciones
Evaluaciones Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson ***
Koningin Astridplein 14, B-2018, Amberes
Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson ha obtenido 8,6 sobre 10, basado en 86 evaluaciones
Bienvenido a Zoover, el portal independiente de comentarios de vacaciones. Aquí puedes encontrar las opiniones actuales sobre Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson *** y otros datos útiles para tus vacaciones en Amberes. Además puedes encontrar 68 Fotos de vacaciones de Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson *** en Zoover. Puedes ver 1 Video de Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson ***. ¿Todavía te estás orientando? Compara todos los alojamientos en Belgica. Comprueba todas las posibilidades para pernoctar en Amberes. Compara Hotel Park Inn Antwerpen by Radisson *** con otros alojamientos en Amberes.
Un momento por favor ..
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Park Inn Antwerpen by Radisson *** / Amberes. Pero puedes agregar una.

¿Has estado en este alojamiento?

Tamaño de letra: A A A

8,7
8,5
Apropiado para niños
7,3
Mostrar puntuación y valoraciones de:
Con mi pareja, May 2013
"Zeer tevreden!"
marianne_slaets
9,0
29/05/2013 Nette kamer, zalig groot bed, voldoende proper en alles werkt naar behoren. Zalige badkamer met grote badkuip. Enige minpuntje: vlekken op de muur. Nespresso op de kamer. Uitzicht niks speciaal. Ontbijt super de luxe: veel keuze en vriendelijk personeel. Ook aan de balie zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Multiculturele buurt met alle charmes en mindere puntjes die daarbij komen.

Con mi pareja, May 2013
"FIjn hotel voor stedentrip"
Hessel
9,0
28/05/2013 Wij hebben hier 2 nachten heerlijk geslapen en 2x genoten van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet. De ligging is perfect (naast station en Zoo, restaurants/cafés/bioscoop in directe omgeving en winkels op 5 minuten loopafstand). Wij sliepen aan de voorzijde van het hotel op de 4e verdieping en hebben totaal geen last gehad van geluidsoverlast. Hotel ziet er nieuw en verzorgd uit, receptie zeer vriendelijk, kamer netjes. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid met diverse soorten brood/broodjes, yoghurt, veel keuze in broodbeleg (zoet/hartig, warm en koud). Minpuntje was dat wij ons erg bekeken voelde door het personeel dat bij het ontbijtbuffet stond, alsof ieder broodje apart geteld moest worden. Ondanks dat komen we graag nog een keer terug!

Con mi pareja, Abr 2013
"Fijn hotel"
Danielle
8,0
29/04/2013 Dit hotel ligt pal naast het Centraal Station en de Antwerpse Zoo en op loopafstand van de Keyserlei en de Meir, waar je goed kunt shoppen.
We werden vriendelijk ontvangen en die service was er het gehele weekend, zeer vriendelijk personeel. De kamers zijn ruim genoeg, heerlijk groot bed en een ruime badkamer. Het enige nadeel was dat de douchekraan erg slecht te regelen was, was het net een goede temperatuur, dan werd het ineens weer heel heet of heel koud. Een mengkraan zou een goede investering zijn. Het ontbijtbuffet is niet heel groot, maar ruim voldoende met broodjes, croissantjes, eieren, yoghurt, ontbijtgranen, vleeswaren en zoet beleg en koffie, thee en sappen. Het werd ook allemaal goed aangevuld, ik heb geen lege schalen gezien. De ontbijtruimte is niet heel groot, maar we hebben niet hoeven wachten op een tafeltje. Het is zeer zeker een aanrader als je een stedentrip naar Antwerpen wilt maken!

Los mejores precios y ofertas de última hora para Hotel Park Inn Antwe...

Con mi pareja, Abr 2013
"We hebben een heerlijk weekend gehad"
Ramona
Apropiado para niños
5,0
15/04/2013 We zijn hier een weekend geweest. We gingen met de trein. Goed te doen. Station ligt zowat naast het hotel. Prima ontbijt en mooie schone kamer.

Con mi pareja, Feb 2013
"Prima locatie; wel erg gehorig"
Andre
7,0
24/02/2013 Park Inn Antwerpen ligt op 100 meter van Antwerpen CS en de Zoo met een parkeergarage voor de deur. Uitstekend. kamers netjes schoon al is de doucheruimte wel toe aan een grondige scheut bleekwater. het hotel is norm gehorig, zowel van kamers boven je als die aan de andere kant van de gang. gevolg: als er 's nachts iemand binnenkomt ben je wakker en ook als 's morgens iemand al; weer vroeg uit de veren is krijg je dat allemaal mee. Ontbijt hebben we niet genomen want dat vonden we erg duur voor wat je er voor kreeg. Via touroperator viel de kamerprijs erg mee, zeker omdat je de wellness van het Radisson Blu mag gebruiken

Fam. con jóvenes, Oct 2012
"Perfecte stek!"
marjolein
8,0
30/10/2012 Prima schoon hotel op toplocatie,zeer vriendelijke ontvangst en heerlijk ontbijt. Kamer keurig lekker bed en nette badkamer. Wel een kraakvloer, dus enige minpuntje dat je de buren kunt horen lopen indien zij schoenen aan houden.

"Mooi schoon hotel"
Es
9,0
02/09/2012 Mooi en schoon hotel. Personeel super vriendelijk.

"Mooi hotel"
Suzanne
9,0
13/08/2012 Mooi hotel, gelegen aan het plein voor het Centraal Station in Antwerpen. De kamer is goed, het bed slaapt ook prima. De kamer is voorzien van airco. Het ontbijt was prima, veel keuze en verse broodjes en fruit. Personeel is vriendelijk en erg behulpzaam.

Con mi pareja, Ago 2012
"Perfecte ligging, goede service"
Petra
8,0
05/08/2012 Het hotel ligt pal naast centraal station. Wij hebben de reis met de trein van Amsterdam naar Antwerpen gemaakt, zeer goed te doen. Wij liepen van centraal zo naar het hotel.

Mooie kamers, schoon en een heerlijk bed in de business room 2.00x2.00. Heerlijk geslapen, heerlijk ontbeten en een zeer vriendelijke service en ontvangst...

Con mi pareja, Jul 2012
"Hogere verwachtingen"
iris
7,0
16/07/2012 Dit hotel via touroperator geboekt. Was een leuk hotel, de ligging was perfect, midden in het centrum. De kamers waren klein, maar schoon. Het ontbijt was redelijk, niet echt speciaal, maar goed te doen. Ik hoorde dat het 16 euro was pp, dat vind ik het niet waard. Wij hadden het bij de prijs in zitten. Je kan naar de overkant van het hotel om gratis te zwemmen en fitnessen. Eerder in een Radisson hotel gezeten dit was super, maar bij aankomst bleek dat dit geen Radisson hotel was, maar dat ze samenwerkte met Radisson. Al met al een leuk hotel voor de prijs die wij betaalde (109 euro voor 2 personen, 2 nachten incl ontbijt). Ik moet wel zeggen dat er slechte WI-Fi verbinding was in Antwerpen. De service in het hotel was echt geweldig. Leuke mensen en niets was ze teveel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 siguiente

Enlace de Zoover en tu web

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Encuesta

¿Qué turistas europeos visten mejor?

¿Es Ud. el propietario?

Zoover ofrece diferentes opciones y posibilidades para los propietarios.Haz click aquí para más información