7,0
05/03/2011
Hotel Zur Post is een gemoedelijk hotel met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, zowel voor jong, oud en met kinderen.
Wij waren er in februari met twee kinderen van 13 en 16 jaar.
Wij zaten in het hotel zelf van Post, want dan zit je bij het zwembad, sauna en
ontbijtzaal, dit alles bij de prijs inbegrepen, de bedden voor de kinderen zijn helaas iets aan de krappe kant en alleen voor het avondeten moest je 7m de straat over naar Gasthof Post, maar dan heb je wel gelijk een avondwandelingetje gehad ( ha ha). Er was drie keer in de week live muziek in de hotelhal en regelmatig dans muziek in de western saloon, met diverse thema's. Bij het avondeten waren bier, wijn en frisdranken bij inbegrepen. Wij gingen via de Rechenpass in Nauders 13km of Italië 17km van het hotel skiën met één skipas. Wij hebben het heerlijk gehad met een goed hotel waar wij zeker nog wel een keer terug komen.
Echt een aanrader.
8,0
05/04/2010
Das Hotel Post ein guter Ausgangspunkt für Touren nach Samnau, Schweiz oder Südtirol!
6,0
02/01/2010
echt een mooi traditioneel oostenrijks hotel.Heerlijk eten.heerlijk warm zwembad.
Klein leuk dorpje.Even uitkijken met de skibus .Rijdt s ochtends drie keer.middags
om 15.00 en 16.00 terug.Of de postbus nemen,niet gratis.Wel een skikaart kopen,kan in het dorp,anders kom je de skibus niet in!Wij waren er dec.2009,
geweldige vakantie! Met de nachtbus,goed te doen......
Wij zaten in de ambient kamers, die zijn iets duurder, maar dan heb je alles wel net iets luxer. En toegang tot het zwembad en sauna gedeelte.