Inicio > Europa > Alemania > Renania del Norte-Westfalia > Brühl > Atracción Phantasialand

Evaluaciones Phantasialand

50321
Brühl

Puntuación
Agregar evaluación

¿Quieres saber que han opinado otros de Phantasialand en Brühl? En esta página puedes leer los comentarios de Phantasialand.
  • Evaluaciones (0)
  • Mapa
  • Fotos (9)
  • Videos (1)
  • Consejos (0)
Lamentablemente no hay todavía evaluaciones en español para Phantasialand / Brühl. Pero puedes agregar una.

¿Has visitado esta atracción?

Tamaño de letra: A   A   A

18 evaluaciones para Phantasialand

evaluaciones en idioma:
ES (0)
EN (0)
DE (2)
NL (18)

Fam. con niños , Jul 2010
Een mooi park, dat wel.....
Fam van Dam Fam van Dam
6,0
01/08/2010 Leuk park, alleen staat alles op elkaar gebouwd.
1 keer een uur in de rij gestaan bij de fear and force (achtbaan) die volgens de stopwatch na 55 seconden was afgelopen. De BMX stuntshow was erg leuk, en het uiterlijk van het park was ook zeer mooi. Veel paden die omhoog/omlaag lopen dus de hele dag heuvel op, heuvel af. De planning was om hier 2 dagen te zijn, maar we waren hier in 1 dag klaar. Er zijn veel attracties voor de allerkleinsten, en voor de durfals. De groep ertussen valt een beetje buiten de boot.

Viaje en grupo
Verschrikkelijk
Mirna Mirna
1,0
26/07/2010 Slecht park, totaal niet rolstoelvriendelijk. je wordt notebene gewoon geweigerd in bepaalde attracties.

Vind dit anno 2010 echt niet meer kunnen.

Zelfs Disney heeft bij de achtbanen soms een uitzondering dat als je korte afstanden kan lopen je er dan wel in mag.

Amigos, Jul 2009
Phatasia-tastisch!
Danielle Danielle
10,0
19/07/2010 Dit is een van de mooiste pretparken in heel europa!
Wij zijn al vaak in Phantasialand geweest en hebben ons keer op keer vermaakt, en onze ogen uit gekeken. Dit park is zoo mooi gethematiseerd dat je om je heen blijft kijken! Het personeel en eten is inderdaad ook aangepast aan elk thema. De atracties zijn super en blijven je keer op keer boeien! Wij gaan zaterdag weer (voor de 5e keer) dus dat zegt genoeg dank ik zo ;)

Con mi pareja, May 2010
Prima pretpark
H. Holster H. Holster
8,0
27/06/2010 Dit is echt één van de leukere pretparken die ik ken, en zeer goed verzorgd. Zelfs het personeel is gecast voor de attractie waar ze bij staan, en geheel in stijl gekleed. Het park is zeer compact, waardoor je snel van de ene attractie in de andere bent. Er zijn veel dingen om te doen en er is een goede variatie. Zowel thrillseekers als liefhebbers van rustige attracties komen hier voldoende aan het trekken. Ook de shows zijn erg leuk. Ik heb aan 1 dag hier niet genoeg, pas in 2 dagen kun je alles goed zien en doen. En speciaal daarvoor is dan ook de 2-dagen kaart in het leven geroepen.

Fam. con niños , May 2010
Heel leuk voor één dag
R. de Groot R. de Groot
8,0
05/05/2010 De link met de Disney parken is snel gelegd. Zowel de entree als de opzet van de gebieden lijkt geïnspireerd te zijn door de parken van de grote meester in Florida en Californië. Al is Phantasialand velen male kleiner. In één dag hebben we alles wel gezien en alles ook wel gedaan.

Amigos
Claes Tim Claes Tim
9,0
25/04/2010 phantasialand is echt gewoon het disney van duitsland prachtig getematiseert echt heel vernieuwend rolstoel vriendelijk met drukke dagen soms wel erg lang wachten heel zuiver en supervriendelijke medewerkers inkom is in het van 2010 seisoen wel €33.5 erg veel maar de moeite waard !!!

Fam. con jóvenes, Dic 2009
heerlijke kerst gehad
Nannette Nannette
10,0
26/12/2009 We hebben er een twee heerlijke kerstdagen gehad. Aan alles was gedacht. Sneeuw, lampjes, mooie shows (een geweldige ijsshow) en natuurlijk de attracties.

Hoewel het vooral op tweede kerstdag druk was in het park, waren de wachttijden niet lang, regelmatig kon je zo doorlopen.

Daarnaast gingen de prijzen met de kerstdagen niet omhoog, wat bij Disney en de Efteling wel ander is. De prijzen van de consumpties waren binnen de norm van wat men normaal (buiten een pretpark) ook zou betalen.

Volgend jaar weer!

Fam. con niños
Lambrechts Lambrechts
9,0
14/08/2009 Alles staat erg op elkaar, zodat je in de eerste instantie even niet weet welke kant je op moet gaan. Na een tijdje gaat het vanzelf. Het was erg druk, maar het langste wachten was 50 minuten. Als er ergens een tijd aangegeven staat haal er dan gerust 10 minuten vanaf, dan zit je dichter in de buurt. Mooie en leuke attracties! Dure entree, maar daarentegen weer maar voor 3 euro parkeren. Wij hadden voor twee dagen entree en dat heb je wel nodig om alles te hebben kunnen beleven. Als je voor 2 dagen tegelijk boek, is de 2de dag veeeeeel goedkopere entree. De shows zijn mooi en soms ook erg lachwekkend.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Con mi pareja
anne anne
8,0
25/06/2009 Wel een stukje rijden (3 uur vanaf utrecht incl beetje file) maar de moeite waard om een keer geweest te zijn. Het is een echt thema park, met verschillende "landen"Ziet er mooi uit, gave atracties, en parkeren niet duur. Ik denk dat het voor kleine kinderen een stuk leuker is om nog eens langs de efteling te rijden, er is niet heel erg veel voor de kleintjes. Wij waren buiten de vakantie doordeweeks, en hoefden nergens langer dan een kwartier te wachten, maar verwacht dat dit in de vakantie minder leuk is te zien aan de wachtrijen die nu buiten gebruik waren. Conclusie: heb je het in Nederland wel gezien qua pretparken; DOEN!

Fam. con niños
Houthuys Houthuys
8,0
10/10/2008 prachtig pretpark met heel veel veel goeie en leuke attracties. nergens een lange wachtrij, konden overal binnen het kwartier in/op. enig groot nadeel zijn alle heuvels (met kinderwagen was het een goeie fitness) het eten en entertainment was prima ok, prijs/kwaliteit verhouding prima. hotel ling bao was prachtig om te logeren!

Puntuación
18 evaluaciones
Impresión general
7,9

Mostrar puntuación y valoraciones de:
  Mostrar todo (18)

Acciones para Phant...
Escribe tu comentario
Agregar fotos
Agregar videos
Añadir un punto de interés
Enviar mail a un amigo
Imprimir evaluaciones

El Blog de Zoover

El Blog de Zoover

Mucha información, ideas y consejos para planificar tus vacaciones en Zoover World.

Últimos artículos:

• *Otorgados los premios Zoover awards 2010 a los mejores alojamientos
  • *Barcelona en contra de los bikinis

Visita el Blog >>

Enlace de Zoover en tu web Copiar el enlace de abajo

Haz click aquí para todas las opciones de gadgets de Zoover

Información sobre Brühl

Encuesta

¿Cuál de estos países europeos tiene la mejor cocina?